19 / 04 / 2024

Prime Development avm açılışı

Prime Development avm açılışı

Türkiye pazarına 2007 yılında giren Uluslararası gayrimenkul yatırımcısı Prime Development, önümüzdeki üç yıl içinde Anadolu'da iki yeni proje geliştirecek.

Tepe Prime AVM'deki fahiş kira artışları kiracıları isyan ettirdi!

Ankara'nın Mustafa Kemal Mahallesi'nde yer alan Tepe Prime Alışveriş Merkezi'nde kiracılar, fahiş kira artışları nedeniyle karşı eylem yaptı.

Manisa Prime projesinin yüzde 50'si tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve içerisinde 5 yıldızlı otel, AVM ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası bulunan Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz sürüyor...

Manisa Prime'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhan Otel yanında şehre kazandırılacak olan ‘Manisa Prime AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi’ projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development'e verildi!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Pendorya AVM'nin işletmeci şirketinin değiştirilmesi hakkında açıklama yaptı.Pendorya AVM'nin işletmesi Prime Development Proje Geliştirme Şirketi'ne verildi. 

AVM'ciler kiracıların taleplerini dikkate alacak!

M1 Adana Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018-2019 ‘Retail Development’ kategorisinde ödül aldı. Ödül töreninde konuşan Fiba Commercial PropertıeS CEO'su Yurdaer Kahraman, AVM yatırımlarında kiracıların taleplerini dikkate alacaklarını söyledi.

Manisa Prime projesinde karar çıktı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre değer katacak dev proje “Manisa Prime Manisa Büyükşehir Belediyesi AVM, Otel, İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi” projesinde çalışmalar hızla devam ederken proje ilgili yapılan itiraz da karara bağlandı.

Manisa Prime'da çalışmalar sürüyor!

Manisa Prime'da çalışmalar devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesinin en büyük projelerinden birisi olan AVM-Otel-İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi ‘Manisa Prime’ projesinde bodrum kat kolon ve perdelerinin yapımına geçildi.

Primemall Sivas 30 Kasım'da açılacak!

Prime Development ve Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ iş birliğiyle 2015 yılında temelleri atılan Primemall Sivas projesi 30 Kasım’da Sivaslılarla buluşuyor. 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip projede 120 mağaza hizmet verecek.

Manisa Prime projesi tanıtıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Saruhan otel önünde atıl durumdaki arsaya yapmayı planladığı "Manisa Prime" otel ve AVM projesinin Belediye Meclis üyelerine tanıtımı yapıldı.

Primemall SivasPark AVM ne zaman açılacak?

Prime Development, Sivas Yatırım Ortaklığı A.Ş. işbirliğiyle yeni alışveriş merkezi (AVM) projesinin temelini Sivas'ta attı. Primemall SivasPark, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde 120 mağaza ile hizmet verecek.

Prime Development Anadolu'da iki yeni AVM açacak!

Türkiye pazarına 2007 yılında giren Uluslararası gayrimenkul yatırımcısı Prime Development, önümüzdeki üç yıl içinde Anadolu'da iki yeni proje geliştirecek.

Anadolu'da AVM'lere talep artıyor!

Alman Prime Development'ın Türkiye CEO'su Dr. Artuğ Çetin, AVM'lerin Anadolu'da cadde mağazalarına göre daha çok tercih edilmeye başladığını belirterek, Anadolu'da AVM'lere talebin arttığını belirtti.

Sivas'ın ilk AVM'si 200 milyon TL’ye kuruluyor!

PRIME Development, Sivas Yatırım Ortaklığı iş birliğiyle yeni alışveriş merkezi (AVM) projesinin temelini Sivas’ta attı. 200 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek Primemall SivasPark AVM, şehrin ilk AVM’si olacak.

Prime Development avm açılışı Haberi

Prime Development avm açılışı

Almanya merkezli uluslararası gayrimenkul yatırımcısı Prime Development, Türkiye pazarına 2007 yılında girdi. Pazara girdiğinden bu yana üç önemli AVM projesi geliştiren, diğer taraftan Neomarin ve Ritim İstanbul projelerine danışmanlık veren grup, önümüzdeki dönemde yeni projeler yapmaya hazırlanıyor. 


Primemall markasıyla İskenderun, Antakya ve Gaziantep'te üç AVM açan grubun odağında yine Anadolu var. Önümüzdeki üç yıl içinde Anadolu'da iki yeni proje geliştireceklerini söyleyen Prime Development CEO'su Artuğ Çetin, "Ancak projeler henüz geliştirme aşamasında olduğu için detayları netleşince paylaşacağız. Önümüzdeki üç yıl içinde 750 milyon TL'lik yatırım planlıyoruz" diyor. Açılacak olan projelerin toplam kiralanabilir alanının 80100 bin metrekare olması ve yaklaşık 250-300 mağaza ile i hizmet vermesi planlanıyor. 4. istanbul dışında gerçekleştirilecek olan bu projelerde yaklaşık 2 bin 500 kişiye yeni iş imkanı...