26 / 04 / 2024

Manisa Prime projesinin yüzde 50'si tamamlandı!

Manisa Prime projesinin yüzde 50'si tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve içerisinde 5 yıldızlı otel, AVM ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası bulunan Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz sürüyor...



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve içerisinde alışveriş merkezi, otel ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası gibi alanların yer aldığı u Manisa Prime’da inşaat çalışmaları sürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 230 personel ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yayınladığı şantiyelerde koronavirüs tedbirleri genelgesine uygun olarak gerekli önlemler alınarak imalatların sürdüğü Manisa Prime projesinin yüzde 50'lik kısmı tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya ile beraber tamamlandığında şehre yeni soluk katacak olan projede yürütülen inşaat çalışmalarını yerinde denetledi. Çalışmaların son durumu hakkında da detaylı bilgiler alan Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, dev yatırımın tüm donatı alanlarını gezerek, çalışmaları yakından izledi.

Yüzde 50'si Tamamlandı

İçerisinde 5 yıldızlı otel, AVM ve Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yer alan Manisa Prime projesinde çalışmalar hız kesmeden sürüyor. Yüzde 50'lik kısmı tamamlanan projenin otel bloğunda prekast cephe imalatları, Belediye Hizmet Binası bloğunda slikon ve kompozit cephe imalatları yüzde 90 oranında tamamlandı. Güneş kırışı perfore panellerinin imalatları sürerken her 3 blokta da mekanik ve elektrik imalatları devam ediyor. Proje tamamlanmasıyla beraber şehrin sosyal hayatına yeni bir soluk katacak.

 

Manisa Prime projesinin inşaatı tam gaz!


Geri Dön