18 / 04 / 2024

Prime Suites Mahmutbey fiyat listesi

Prime Suites Mahmutbey fiyat listesi

4 bin 500 metrekare alanda inşa edilen Prime Suites projesi 142 daireden meydana geliyor. Projede taksitler 1.950 TL'den başlıyor. İşte Babacan Prime Suites iletişim...

Babacan Prime Suites'te yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Yapı Prime Suites'te, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

Babacan Holding'ten hemen taşın, 1 yıl sonra öde kampanyası!

Babacan Holding, Babadan Palace ve Prime Suites projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre; konut sahibi olmak isteyenler, hemen taşınıp ödemeye ise 1 yıl sonra başlıyor.

Babacan Holding’in 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Kurban Bayramı tatili boyunca ‘Babacan Port Royal’, ‘Babacan Premium’, ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ten konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Babacan Prime Suites iletişim!

4 bin 500 metrekare alanda inşa edilen Prime Suites projesi 142 daireden meydana geliyor. Projede taksitler 1.950 TL'den başlıyor. İşte Babacan Prime Suites iletişim...

Prime Suites Güneşli ödeme kampanyası!

Prime Suites Güneşli ödeme kampanyası kapsamında peşinatsız, 1.950 TL'den başlayan taksitlerle ödemeler yapılıyor...

Prime Suites'te hemen teslim tapu!

Babacan Holding tarafından İstanbul’un prestij hattı Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen Prime Suites'te tapular hemen teslim ediliyor. Projeden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olmak mümkün.

Babacan Palace ve Prime Suites'te 1.950 TL taksit fırsatı!

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak kampanyalarına devam ediyor. ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olanlar aynı zamanda tapularına da hemen kavuşup taşınma fırsatı da buluyor.

Prime Suites'ten turizme 55 milyon liralık yatırım!

Babacan Holding, otel konforunda aile rezidansı 'Prime Suites’i hayata geçirdi. Lüks apart daireleri ile rezidans hizmeti veren 'Prime Suites', geniş aileler, yerli ve yabancı misafirler ve iş seyahati amaçlı Türkiye’ye gelen yabancı iş adamlarını ağırlıyor.

Babacan Premium Tower'da 389 bin TL'ye 2+1!

'Prime suites' ve 'home office' olarak tasarlanan 'Babacan Premium Tower'; sakinlerine hem iş hayatını hem de huzurlu bir yaşamı bir arada sunuyor..

Güneşli Prime Suites hizmete girdi!

Babacan Yapı’nın Güneşli’de otel rahatlığında rezidans konforu sunan, 112 suit daireden oluşan projesi “Prime Suites” kısa ve uzun süreli konaklama seçenekleri sunuyor.

Elysium Suites Taksim'de metrekaresi 5 bin 500 dolara! Hemen teslim!

Toplam 140 suitten meydana gelen Rixos Elysium Suites Taksim; 1+1 dubleks konutlardan meydana geliyor. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 5 bin 500 dolardan başlıyor. Projedeki konutlar hemen teslim ediliyor...

Prime Mall Antakya AVM görücüye çıktı!

3 yılda 300 milyon dolarlık alışveriş merkezi yatırımını tamamlayan Prime Development, yeni merkezin inşaatını 12 ayda tamamlayarak perakendeciye 50 milyon dolarlık ek kazancın yolunu açtı.

Prime Development, Prime Mall Antakya'yı görücüye çıkarıyor!

Prime Development, Prime Mall Antakya AVM projesini tanıtacağı basın toplantısında perakende sektöründeki son gelişmeler ışığında şirketin 1 yıllık performans değerlendirmesini ve gelecek yatırım planlarını da paylaşacak

Prime Suites Mahmutbey fiyat listesi Haberi

Prime Suites Mahmutbey fiyat listesi

İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar-Güneşli'de Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Prime Suites projesi 18 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 


4 bin 500 metrekare alanda inşa edilen Prime Suites projesinde daireler hemen teslim ediliyor. 142 daireden meydana gelen Prime Suites projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Projede peşinat ödemesi olmadan, 1.950 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Prime Suites iletişim için +90-212 445 05 05 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.


Güneşli Prime Suites Evleri; TEM'e 3 dakika, metroya 5 dakika, metrobüse 10 dakika, CNR Expo'ya 10 dakika, Atatürk Havalimanı ve E-5'e 10 dakika yakınlıkta bulunuyor.



Adres: Mahmutbey Mah. Özlem sok. No:11 Güneşli / Bağcılar / İSTANBUL


Tel:  +90-212 445 05 05

Web: http://www.primesuites.com.tr

Pınar DOĞAN...