25 / 04 / 2024

Primist gayrimenkul çırağan

Primist gayrimenkul çırağan

Primist Gayrimenkul; Cihangir Panorama, Çırağan ve Bomonti projelerini satışa çıkardı. Tasarım aşamasındaki Salacak projesini de tanıtan Pramist Gayrimenkul, 2014'te 300 milyon TL'lik portföy değerine ulaşmayı planlıyor

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Tarımla uğraşanlar için altın tavsiye! Çekirdeğini sakın çöpe atmayın

Tarımla uğraşan vatandaşlar kendilerine fayda sağlayacak yöntemleri merak ediyor. İşte o yöntemlerden biri hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Emeklilere 55 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: SGK, SSK ve Bağ-Kur'lu emekliler için…

Emeklilere yönelik bankacık sektöründe düzenlenen kampanyalar, önemli fırsatlar sağlıyor. Emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından almasını sağlamak için uğraşan bankaların, SSK, Bağ-Kur ve diğer kurumlardan emekli olanlar için farklı fırsatları bulunuyor.

Kocaeli'de gayrimenkul dolandırıcılığı iddiası!

Emlak işleriyle uğraşan İslam Özkarhan, Akkurt Group’un sahibi İlhan Akkurt’un kendisini mağdur ettiğini ileri sürdü. 

Edip Gayrimenkul Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Haziran'da!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Olağan Genel Kurul toplantısıNI 18 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

İhlas Gayrimenkul'ün davası reddedildi!

İhlas Gayrimenkul, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında alınan 5, 6 ve 7 nolu kararların iptali için dava açtı. Bugün gerçekleşen duruşmada davanın reddine karar verildi.

İhlas Gayrimenkul şirket esas sözleşmesinin 6. maddesi onaylandı!

İhlas Gayrimenkul Olağanüstü Genel Kurul toplantısında Şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 6.maddesine ilişkin tadil metninin onaylandığını açıkladı.

İhlas Gayrimenkul olağanüstü genel kurul toplantı sonucu!

İhlas Gayrimenkul olağanüstü genel kurul toplantısı sonucunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul olağan genel kurul toplantısı 27 Mart'ta!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'nin 2018 yılı olağan genel kurul toplantısı 27 Mart 2019 Çarşamba günü yapılacak...

GSD Denizcilik Gayrimenkul olağanüstü genel kurul toplantısı 30 Kasım'da!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 30 Kasım 2018 Cuma günü saat 11:30'da yapılacak...

Primist gayrimenkul çırağan Haberi

Primist gayrimenkul çırağan

Primist Gayrimenkul Yatırım Platformu düzenlediği toplantıda projelerinden bahsetti. 50 milyon TL'lik gayrimenkul yatırımı gerçekleştiren Primist Gayrimenkul, 180 milyonluk portföy değeri oluşturdu. 


2014 hedefi 300 milyon TL'lik portföy değerine ulaşmak olan Primist Gayrimenkul'de Cihangir, Çırağan ve Bomonti projelerinin satışları başladı. Yüklenicisi Keten İnşaat olan projelerde erken satış döneminde olan projeler için uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla satışlar yapılıyor. 


1-) Primist Cihangir Panorama:


Cihangir Camii'sinin ön tarafından yükselen Primist Cihangir Panorama projesinin toplam arsa alanı 420 metrekare olarak belirlendi. 7 kattan meydana gelen Primist Cihangir Panorama projesi tamamen deniz manzaralı olarak tasarlandı. 


1.800 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Primist Cihangir Panorama projesi kapsamında 18 adet 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Primist Cihangir Panorama projesinden 20 milyon TL'lik ciro...