26 / 04 / 2024

Profilo TV

Profilo TV

Kullanıcıları tarafından memnuniyet dönüşleri alan Profilo markası, geliştirdiği televizyon teknolojileri ile oldukça iddialı ve bütçe dostu olmaya devam ediyor. Profilo televizyonlarının Mart 2022 fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Teknosa'da Profilo Android Smart LED TV'ye indirim yapıldı! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Profilo 32PA225EG Android Smart LED TV'ye 927 TL indirim geldi. Peki, Profilo 32PA225EG Android Smart TV'ye fiyatları ne kadar oldu? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Profilo 42PA305E 42 İnç televizyona Turkcell Pasaj'dan 1.480 TL indirim! İşte 10 Nisan 2022 fiyat listesi!

Sınırsız eğlence sunan Profilo Smart Led TV fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Profilo 42PA305E 42 İnç fiyatları ne kadar? 10 Nisan 2022 Turkcell Pasaj fiyat listesi...

Mobilyada ÖTV indi, satışlar arttı!

Züccaciyeciler Derneği (ZÜCDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertuğrul Erdoğan, züccaciye, ev ve mutfak eşyaları sektöründeki KDV ve ÖTV indiriminden bahsetti.

Mobilyada ÖTV ve KDV indirimi ihracatı ve istihdamı artırır!

Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Cüneyt Yanıkçıoğlu, ÖTV ve KDV indirimlerinin yıl sonuna kadar sürmesinin ihracatı ve istihdamı artıracağını belirtti.

ÖTV indirimi beyaz eşya satışlarını yüzde 60 artırdı!

ÖTV indirimi beyaz eşyada satışları artırdı. Arçelik, ilk 2.5 haftada buzdolabı satışlarının yüzde 60, çamaşır ve bulaşık makinesi satışlarının ise yüzde 30 kadar arttığını açıkladı.

KDV ve ÖTV indirimi kimlere yarayacak?

Konutta, beyaz eşya ve mobilyada vergi indirimine gidildi. KDV ve ÖTV'deki indirim sektörü hareketlendirdi. İndirimlerinin özellikle Arçelik, Vestel Beyaz Eşya, Emlak GYO, Torunlar GYO ve İş GYO gibi şirketlere olumlu yansıması bekleniyor.

Beyaz eşya ve mobilyada ÖTV indirimi satışları artırdı!

ÖTV'nin 30 Nisan'a kadar inidrimli olması sektörü canlandırdı. Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, ilk haftada yüzde 10 artış olduğunu kaydetti.

ÖTV ve KDV indiriminde tüketici uyarısı!

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Levent Küçük, beyaz eşya ve mobilyadaki ÖTV ile KDV indiriminin tüketim çılgınlığına dönüştürülmemesi için uyarıda bulundu.

ÖTV ile KDV indirimi mobilya sektörünü hareketlendirdi!

ÖTV’nin sıfıra çekilmesi ve KDV’nin yüzde 8’e düşürülmesi mobilya sektöründe hareketli dönemi başlattı. Davut Karaçak, iyileştirme oranlarının, satışları olumlu yönde etkilediğini söyledi.

ÖTV ve KDV indirimi Manisa’da yüz güldürdü!

Beyaz eşya mağazası sahibi Tarık Esen, beyaz eşya ve mobilyada ÖTV ve KDV indiriminin fiyatlara yansıması, Manisa’da hareketliliğe neden olduğunu ve sektör temsilcilerinin yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Doğalgaz ve kömürün ÖTV'sinin kaldırılması talebi mecliste!

Meclis toplantısında söz alan MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Anadolu illerinde doğal gaz başta olmak üzere ısınma amaçlı kullanılan kömürün ÖTV'sinin kaldırılması talebini meclis gündemine taşıdı..

KDV ve ÖTV teşvikleri etkisini gösterdi!

Hükümetin tüketimi canlandırmak ve daralan sektörlere destek olmak amacıyla açıkladığı KDV ve ÖTV teşvikleri etkisini gösterdi.TOBB Mobilya Sektör Meclis Başkanı Davut Doğan, mobilya sektöründe, desteğin etkilerinin daha ilk haftasonu hissedildiğini kaydetti.

ÖTV ve KDV indirimi piyasayı hareketlendirdi!

Beyaz eşya ve mobilyada ÖTV ve KDV indiriminin fiyatlara yansımasıyla mağazalarda ve piyasada hareketlenme yaşandı.

Profilo TV Haberi

Profilo TV

Sürekli olarak değişerek gelişen teknolojiyi yakalamak zor olsa da hayatımızın bir parçası olan teknoloji ile yaşıyoruz. Ev aletlerimizden akıllı cihazlarımıza, hayatımızı kolaylaştıran beyaz eşyalardan televizyonlara dört bir yanımız teknoloji ile çevreli.

İhtiyaçlara yönelik gelişen ve değişim gösteren teknolojik cihazlar, hayatı kolaylaştırmakla kalmıyor bir de kullanıcılara kendini özel de hissettiriyor. Televizyonlar da aynı şekilde sınırsız eğlence deneyimleri ile evlerde yerini alıyor. Yeni nesil ürün geliştiren markalar arasında yer alarak teknolojiye ayak uyduran markalardan biri olan Profilo da, geliştirdiği televizyon modelleri ile tercih edilenlerin başında geliyor. Televizyon kategorisinde yer alan geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken Profilo, ihtiyaca yönelik farklı inç, kanal kapasitesi, teknik özellik, çözünürlük ve ekran boyutuna sahip modelleri kullanıcılarına sunuyor.

Bütçe Dostu Profilo Televizyonlarının Mart 2022 Fiyat Listesi

65PA525EG 65"...