26 / 04 / 2024

pronet akıllı termostat

pronet akıllı termostat

Pronet Plus ile sunduğu çözümlere Akıllı Termostat’ı da ekledi. Akıllı Termostat ile kullanıcılar, ev ya da işyerlerindeki kombilerini uzaktan açıp kapatabiliyor, ısı seviyesini ayarlayabiliyor ve bu sayede ısınma giderlerinde yüzde 40’lara varan tasarruf sağlıyor.

Akıllı güvenlik çözümleri hayatı kolaylaştırıyor!

Pronet’in Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ediz Habip, akıllı güvenlik çözümlerinin hayatı kolaylaştırdığını söylüyor..

Pronet Plus'tan Akıllı Zil!

Pronet Plus tarafından geliştirilen Akıllı Zil ev sahipleri için yeni hizmet sunuyor. Tasarım, aynı zamanda kötü niyetli kişiler için caydırıcı etkiye sahip.

Pronet Akıllı Zil çözümü geliştirdi!

Türkiye’nin lider güvenlik şirketi Pronet’in geliştirdiği “Akıllı Zil” çözümüyle evde yokken bile kapıya kimin geldiği görülebiliyor. Yine uygulama üzerinden dilediği kişiye kapıyı uzaktan açabiliyor.

Pronet'ten ısınma giderlerinde yüzde 40 tasarruf sağlayan çözüm!

Pronet Plus ile sunduğu çözümlere Akıllı Termostat’ı da ekledi. Akıllı Termostat ile kullanıcılar, ev ya da işyerlerindeki kombilerini uzaktan açıp kapatabiliyor, ısı seviyesini ayarlayabiliyor ve bu sayede ısınma giderlerinde yüzde 40’lara varan tasarruf sağlıyor.

Cosa Akıllı Kombi Kiti doğalgaz kullanım alışkanlıklarını değiştiriyor!

Nuvia bünyesinde Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk olan kablosuz akıllı oda termostatı markası Cosa tarafından yaptırılan anket Türkiye’de her yıl doğalgazda 4.5 milyar lira tasarruf potansiyeli olduğunu ortaya koydu.

Revo Capital’in Cosa Akıllı Kombi Kiti yüzde 30'a varan tasarruf sağlıyor!

Doğalgaz tüketiminde yüzde 30’a varan tasarruf sağlayan yeni nesil akıllı kablosuz oda termostatı Cosa Akıllı Kombi Kiti’ni geliştiren, üreten ve pazarlayan Nuvia Akıllı Enerji Teknolojileri, 23 Şubat 2015 tarihinde Revo Capital ile yatırım sözleşmesini i

Pronet Plus ile akıllı yaşam devri başlıyor!

Pronet, günümüz insanının yaşam biçimini kökten değiştiren akıllı teknolojileri bünyesinde bulunduran ‘Pronet Plus’ hizmeti ile, abonelerini geleceğe taşıyor. Pronet Plus ile akıllı yaşam devri başlıyor.

Soyak, 50 bin öğrenciyi Akıllı Yıldız yapıyor!

Soyak’ ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’ nin basın toplantısı 17 Mart’ta Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’ de yapıldı.

Eskişehir'de akıllı kavşak sistemi uygulamaya geçti!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iki yıldır üzerinde çalıştığı 'Akıllı Kavşak Sistemi ve Trafik Kontrol Merkezi ile Trafik Akışının İyileştirilmesi' projesi hayata geçirildi. Şehir 17 kavşak altyapısı akıllı kavşak sistemine uygun hale getirildi...

Bosch Akıllı Dozaj Yardımcısı ile bulaşıklar çok daha temiz ve parlak yıkanıyor!

Bugüne ve yarına hayat veren teknolojileri ile doğal kaynakları koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Bosch Ev Aletleri, SilencePlus SMS58N36TR ile hem sessiz hem akıllı hem de doğa dostu bir bulaşık makinesi sunuyor.

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Ede Tower akıllı ev sistemiyle de dikkat çekiyor!

Ankara'nın yeni çekim merkezlerinden İncek'te hayata geçirilen Ede Tower, sosyal tesisleri ve muhteşem göl manzarasının yanı sıra son teknoloji akıllı ev sistemiyle de dikkati çekiyor.

İnşaatta akıllı gözlük dönemi başlıyor!

Anadolu Üniversitesi ( AÜ ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümündeki 2 öğretim üyesinin üzerinde çalıştığı inşaatta akıllı gözlük projesiyle inşaat sektöründeki hatalı yapıların önüne geçilmesi hedefleniyor...

pronet akıllı termostat Haberi

pronet akıllı termostat

Güvenlik sektörünün lider şirketi Pronet, hizmetlerini sadece hırsızlık girişimlerine karşı önlem almakla sınırlamıyor ve kullanıcılarına akıllı güvenlik hizmetlerini de sunuyor. Türkiye’nin ilk akıllı güvenlik sistemi olan Pronet Plus ile acil sağlık, yangın, gaz kaçağı, su baskını ve hatta dışarıda yaşanabilecek tehlikelere karşı tam koruma sağlayan Pronet, şimdi sunduğu bu çözümlere Akıllı Termostat’ı da ekliyor. Tüm Türkiye’de satışa sunulan Akıllı Termostat ile kullanıcılara kombilerini uzaktan açma-kapama ve ısı ayarı yapabilme konforu sunuluyor.


Store ya da Google Play üzerinden akıllı cihazlara indirilebilen, Pronet Plus Akıllı Güvenlik Sistemi ile birlikte çalışan Akıllı Termostat ürünüyle kullanıcılar ev ya da işyerlerinden uzakta olsalar bile kombilerini kontrol edebiliyor. Kullanıcılar, Akıllı Termostat sayesinde evlerine ya da işyerlerine varmadan kombilerini açabiliyor, ortamın ısısını ayarlayabiliyor. Ebeveynler, evden uzakta olsalar...