07 / 05 / 2024

propa inşaat can reşit özçiçek

propa inşaat can reşit özçiçek

2013’te 140 milyon TL ciro hedeflediklerini belirten Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, merkezi alanlarda 100 milyon TL ve üzeri yatırım ve geliştirme fırsatlarına odaklanacaklarını söyledi…

Alanya'da inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor! Tapularda büyük düşüş!

Yeni ikametgah rejimi sebebiyle Alanya ekonomisinin can damarı olarak bilinen inşaat ve emlak sektöründe kriz derinleşiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

İnşaat sektörü Kur Korumalı Mevduat'ın tasfiyesinde can simidi olabilir!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada inşaat sektörünün hem büyüme konusunda hem de Kur Korumalı Mevduat'ın tasfiyesinde can simidi olabileceğini söyledi.

İnşaat sektöründe ezber bozuldu!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Kovid-19 ile hayatımıza giren 'yeni normal' kavramıyla birlikte her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de ezberlerin bozulduğuna dikkat çekti. Okay, "Faiz indirimi hem sektöre hem de konut satın almayı planlayanlara can suyu oldu" dedi.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde dersler, inşaat bitmeden mi başladı?

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde inşaat bitmeden binalarda ders verilmeye başlanması öğrenciler, akademisyenler ve üniversite çalışanlarının can güvenliğini tehdit ediyor…

Yeni düzenlemeler inşaat sektörünü canlandıracak!

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, inşaat sektöründe yaşanan krizin aşılabilmesi için yatırımcılara can suyu olacak düzenlemelerin yapılması gerektiğini söyledi. 

Satürn İnşaat Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satürn İnşaat Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Timuçin   Sarıcan tarafından kuruldu. 

Propa İnşaat'ın acı günü! Harun Reşit Özçiçek vefat etti!

Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Özçiçek vefat etti. Propa İnşaat ve Ticaret A.Ş. vefat etti.

İmar barışı inşaat sektöre can suyu olacak!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, bu yıl en çok konuşulan konulardan birinin imar barışı olduğunu söyleyrek, uygulamanın inşaat sektörüne can suyu olacağını söyledi.

İnşaat sektörüne yerli ürün kullanımı can suyu olacak!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, inşaat sektörüne dair değerlendirmeler yaptı. Ülkealan, yeni yükselecek olan projelerde yerli ve milli vurgusu üzerinde durdu.

Tarsus'taki inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Mersin Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bölgede hayata geçirilen inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Can, Eylül-Aralık döneminde her hafta bir veya iki hizmetin açılışını gerçekleştireceklerini söyledi.

Adana'da inşaat mühendisi adayları milletvekili olma yolunda!

Adana'da inşaat mühendisliği bölümünü okuyan Can Çete (19) ve  Mehmet Can Tör (21), İYİ Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Ekonomiye can veren sektörlerin başında inşaat geliyor!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ekonomiye can veren sektörlerin başında inşaat sektörünün geldiğini ve gelişme gösterdiğini ifade etti...

İnşaat sektöründeki yeni düzenlemeler ekonomiye can verecek!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı Erdal, "Yapılan düzenlemeler Türkiye ekonomisinin bel kemiği olan inşaat sektörünün hareketlenmesine ve ekonominin büyümesine katkı sağlayacaktır" dedi. 

propa inşaat can reşit özçiçek Haberi

propa inşaat can reşit özçiçek

2012 yılının Propa İnşaat için yatırım yılı olduğunu söyleyen Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, 2013’te 140 milyon ciro hedeflediklerini söyledi. Özçiçek, “2012 yatırıma ağırlık verdiğimiz bir yıl oldu. Yeni projelerimizin hazırlıklarını tamamladık. Satışını tamamladığımız projelerden elde ettiğimiz gelirler ise beklentilerimiz paralelinde gerçekleşti. 2013 yılı ciro hedefimiz 140 milyon TL” dedi.


100 milyon TL üzerindeki yatırım fırsatlarıyla ilgileniyoruz

2013’te merkezi iş alanlarında A plus ofis projeleri geliştirmeye odaklanacaklarını belirten Özçiçek, yatırım maliyeti 100 milyon TL ve üzeri yatırım ve geliştirme fırsatlarıyla ilgilendiklerini açıkladı. Özçiçek, “Propa İnşaat olarak odaklandığımız alan; A sınıfı ofis segmentinde ve merkezi iş alanında projeler geliştirmek. Bu alanda İstanbul’da belirlediğimiz bölgeler var. Bu bölgelerde arsa satın alma görüşmeleri yapıyoruz. Var olan yatırım fırsatlarını değerlendiriyoruz. Yatırım maliyeti...