29 / 03 / 2024

Propa Plus Residence Şişli satılık daire

Propa Plus Residence Şişli satılık daire

Propa Plus Residence Şişli fiyatları 367 bin dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor. Propa İnşaat'ın yeni projesi Propa Plus Residence Şişli'de teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Divan Residence at G Plus sakinlerinin yönetim tepkisi!

Güneşli'deki Divan Residence at G Plus’ta yaşayan sakinler, uzun bir süredir bazı olumsuzluklarla karşılaşıyor. Sakinler, yönetimle yaşadıkları sorunları anlattılar...

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Propa Plus’ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence’ta anahtar teslimleri başladı. Proje 3 dakika, Levent metro istasyonuna 10 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Beşiktaş Propa Plus fiyat!

Propa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Propa Plus projesi 1.500 metrekare alanda inşa edildi. Hemen teslim edilen Beşiktaş Propa Plus fiyat listesi 875 bin TL'den başlıyor.

Propa Plus Zincirlikuyu fiyatlar!

7 blok şeklinde yükselen Propa Plus Zincirlikuyu projesi 38 lüks konuttan meydana geliyor. Propa Plus Zincirlikuyu fiyatlar 875 bin TL'den başlıyor.

Propa Plus Residence ev fiyatları!

Propa Plus Residence ev fiyatları 875 bin TL'den başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus Residence'ta vade farksız 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Zincirlikuyu Propa Plus fiyatları 2017!

Zincirlikuyu Propa Plus fiyatları 875 bin TL'den başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus'ta 60 ay sıfır faizle hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Propa Plus Residance’da son 9 daire!

Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residance’daki son 9 daire, sıfır faiz ve 60 ay vade avantajı ile satışa sunuldu. Projede, 31 Mart’a kadar geçerli olacak “Teslime Özel yüzde 10 + 10 indirim fırsatı” sunuluyor.

Propa Plus'ta ayda 3 bin 200 TL taksitle!

Propa Plus'da 120 ay 0,79 faiz avantajı ve ayda 3 bin 200 TL’den başlayan taksit imkanı sunuluyor. Projede son 9 dairenin satışları devam ediyor.

Propa'dan iki yeni proje geliyor!

Son iki yılı yatırım yaparak geçirdiklerini söyleyen Propa Genel Müdürü Can Özçiçek, 2017 yılında, şu an devam etmekte olan Propa Vista ve Propa Plus projelerini tamamlayacaklarını ve iki yeni projeye daha başlayacaklarını söylüyor.

Propa Plus’ta lüks ve konfora dair her şey var!

Markalı konut sektöründe "limited edition" konseptiyle yüksek değer kazanacak lokasyonlarda projeler geliştiren Propa, Zincirlikuyu’daki Plus projesinde son üç daireyi çok uygun ödeme imkanlarıyla satışa çıkarttı.

Propa İnşaat kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyor!

Propa İnşaat'ın son projesi Propa Plus Residences Etiler ve Levent'e yürüme mesafesindeki merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve özel konsepti ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Propa Plus Residence Şişli satılık daire Haberi

Propa Plus Residence Şişli satılık daire


Propa Plus Residence projesi, İstanbul Şişli'ye bağlı Zincirlikuyu'da Propa İnşaat tarafından inşa ediliyor. Propa Plus Residence Şişli projesinde 38 rezidans daire yer alıyor.


Propa Plus Residence Şişli fiyatları 367 bin dolardan başlayarak değişiyor. Propa Plus Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Propa Plus Residence Şişli teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirtiliyor. Propa Plus Residence Şişli ödeme planı kapsamında 36 ay vade farkı olmadan firma bünyesinde ödemeler yapılıyor.


Propa Plus Residence Şişli projesinde 1+1 daireler 68 metrekare ile 79 metrekare, 2+1 daireler 127 metrekare ile 142 metrekare, 3+1 daireler 156 metrekare büyüklüğe sahip.




Propa Plus Residence Şişli adres: Kore Şehitleri Cd. No:4 Propa Plaza...