27 / 04 / 2024

Property Expo

Property Expo

Emlak sektörünün kalbi Property Expo önderliğinde gerçekleştirilen Türkiye'nin gayrimenkul sektörüyle attı. 

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Işık tarafından kuruldu.

Property Expo önderliğinde Türkiye'nin ilk gayrimenkul festivali yapıldı!

Emlak sektörünün kalbi Property Expo önderliğinde gerçekleştirilen Türkiye'nin gayrimenkul sektörüyle attı. 

Property Expo İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo İstanbul Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü tarafından kuruldu.

DTO yönetiminden İzmir Emlak Fuarı'na ziyaret!

İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Didim Ticaret Odası (DTO) yönetimi, fuara katılan üyeleri ziyaret etti.

İstanbullu, İzmir’e ev almaya gelecek!

27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında, Fuar İzmir’de kapılarını açacak olan İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

Demir İnşaat İran’a giden ilk Türk inşaat şirketi oldu!

Ambargonun yeni kalktığı İran pazarında hızlı aksiyon alan Demir İnşaat, 23-26 Şubat tarihleri arasında Tahran’da gerçekleştirilen İran Property Expo 2016’ya katılan tek İstanbul firması olarak fuara damgasını vurdu.

Ala Property, Emlak Fuarı'ndan Araplar'a gayrimenkul satacak!

Ala Property, 04-08 Kasım tarihlerinde CNR EXPO’da düzenlenen Emlak Fuarı’na katılıyor. Ala Property, fuar boyunca yabancıya hem konut hem de arsa satışında rekor yakalamayı hedefliyor

Ala Property, EMLAK 2015 Fuarı’na katılacak!

35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren Ala Property, 04 – 08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenen EMLAK 2015 Fuarı’na katılacak.

Ala Property, Emlak 2015 Fuarı'na katılacak!

Orta Doğu’ya 35 senedir gayrimenkul alanında hizmet veren ve Arap İş Dünyası tarafından güvenilirliği ile tanınan Ala Property, CNR Expo’da düzenlenen “EMLAK 2015” Fuarı’na katılacak.

Eva Gayrimenkul Değerleme'ye European Property Awards'tan ödül!

Eva Gayrimenkul Değerleme European Property Awards’da “Danışmanlık” kategorisinde bu sene de Türkiye’nin en iyi firması seçilerek ödül almaya hak kazandı. Eva Gayrimenkul Değerleme Direktörlerinden Özdil Şahin konu ile ilgili açıklama yaptı.

Property Expo Haberi

Property Expo

Property Expo ve IP Proje Pazarlama işbirliği ile düzenlenen Türkiye’nin ilk gayrimenkul festivali, 14 Mayıs Cumartesi günü Riva’daki “Düşler Vadisi”nde düzenlendi. 

7 binden fazla yerli ve pek çok farklı milletten yabancı gayrimenkul profesyonelinin katılım sağladığı festival hem katılımcı sayısı hem de katılımcı profili sebebiyle Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıdı.

Emlak brokerlerı, aracı kurumlar, acentalar, hukuk büroları, proje pazarlama şirketleri, ajanslar, geliştirici firmalar, expertiz şirketleri gibi yabancıya gayrimenkul satışı ile ilgili tüm sektörel firmaların katılığı festivalde, katılımcılar hem profesyonel ağlarını genişletme imkanı bulurken hem de keyifli saatler geçirme fırsatı yakaladılar.

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

ŞOK 21 Mayıs 2022 aktüel kataloğu: Bu hafta ŞOK'a bakmadan alışveriş yapmayın! İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi