29 / 03 / 2024

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Üçüncü Çeyrek Raporu

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Üçüncü Çeyrek Raporu

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021 Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Üçüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Rapora göre, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer MİA’da yer alan Levent oldu. 

İstanbul'da ofis boşlukları azalıyor, yeni stok eklenmiyor! 

İstanbul Ofis Pazarı’nın 2023 dördüncü çeyrek dönemi verilerine göre, Merkezi İş Alanı olarak tanımlanan bölgelerdeki A sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranı yüzde 13,2, B sınıfı ofis binalarındaki boşluk oranı ise yüzde 9,2 oldu.

İstanbul'da metrekare bazında en pahalı ofis kirası 765 TL ile Levent'te!

İstanbul'da metrekare bazında ofis kiraları açıklandı. Haziran'da İstanbul ofis pazarında genel arz 6,46 milyon metrekare olurken, doluluk da son 10 senenin zirvesinde. Peki İstanbul'da ofis kiraları ne kadar oldu?

İstanbul'da ofis boşlukları azaldı! Kiralar yükselişe geçti!

2022 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda yer alan verilere göre; İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare olarak belirlendi. Peki kira rakamları ne oldu? İşte İstanbul Ofis Pazarı ile ilgili merak edilenler...

İstanbul'da kira fiyatları dudak uçuklattı! En pahalı ofis kirası nerede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021'in Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Dördüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Raporda, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer belli oldu. İşte İstanbul'daki ofis piyasası ve kira fiyatları...

İstanbul ofis piyasasında son durum ne oldu?

Colliers International tarafından 2021 sonbahar kış İstanbul Ofis Piyasası raporu yayınlandı. 

İstanbul'daki en yüksek ofis kirası hangi ilçede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021 Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Üçüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. Rapora göre, İstanbul'da en yüksek kira istenilen yer MİA’da yer alan Levent oldu. 

İstanbul'un en yüksek ofis kirası hangi ilçede?

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021 Nisan, Mayıs ve Haziran aylarını kapsayan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 İkinci Çeyrek Raporu" yayınlandı. İstanbul Ofis Pazarı'ndan 2021 ikinci çeyrek dönemde en yüksek kira istenilen yer 32 ABD Doları/metrekare/ay ile MİA'da yer alan Levent oldu.

İstanbul'da ofis piyasası Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Colliers International tarafından 2021 ilkbahar yaz İstanbul Ofis Piyasası raporu yayınlandı. 

İstanbul'da en yüksek ofis kirası hangi ilçede?

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 1. Çeyrek 2021 Raporu yayımlandı. Peki İstanbul'daki ofis piyasasında son durum ne? En yüksek kira hangi ilçede isteniyor? İşte detaylar...

Kovid-19'la ofisten beklentiler değişti!

Propin Gayrimenkul ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş tarafından 15 yıldır her üç ayda bir hazırlanan “İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış” raporunun 56. Sayısı 2 Şubat'ta yayınlandı. Rapora göre, kurumsal şirketlerin paylaşımlı ofislere ilgisi yüzde 40 arttı.

İstanbul'un en pahalı ofis kirası Levent'te!

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 4. Çeyrek 2020 Raporu yayımlandı. Rapora göre; İstanbul'da 2020 dördüncü çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının 30 ABD Doları/metrekare/ay (yaklaşık 236 TL/metrekare/ay) olduğu belirlendi.

İstanbul ofis pazarı Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

İstanbul Ofis Pazarı’nda 2020 üçüncü çeyrek raporu yayınlandı. Rapora göre, bütün piyasalarda gündemin ana maddeleri olan COVID-19 Salgını ve ekonomik göstergelerin gölgesinde geçti.

Ofis pazarına Kovid-19 güncellemesi!

İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 3. Çeyrek 2020 raporu yayınlandı. Rapora göre, ofis piyasasında Covid-19'un negatif etkileri görülüyor. İstanbul genelinde ortalama kira rakamları Türk lirası bazında 101,49 TL'den 102,43 TL'ye yükseldi.

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Üçüncü Çeyrek Raporu Haberi

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Üçüncü Çeyrek Raporu

PROPIN tarafından hazırlanan ve 2021 Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan 'İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2021 Üçüncü Çeyrek Raporu' yayınlandı. İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış raporlarının 59. sayısı olan 2021 Üçüncü Çeyrek Raporu'nda kira ortalamaları, boşluk oranları, stok bilgileri yer alıyor. 

Rapora göre; istanbul Ofis Pazarı’nda 2021 üçüncü çeyrek dönemde en yüksek kira 32 ABD Doları olarak gerçekleşti. En yüksek kira istenen bölge ise MİA’da yer alan Levent oldu. 

İşte PROPIN İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 3. Çeyrek 2021 Raporu verileri:

İstanbul Ofis Pazarı’nda 2021 üçüncü çeyrek, yaz döneminin ve pandeminin etkisinde geçti. Pandemi döneminde esnek kiralama yapan hazır ofis şirketlerine olan talebin arttığı görüldü. İlk yatırım maliyeti ve operasyon gideri vb. birçok bakımdan sağladığı avantaj nedeniyle hızlı taşınmaya imkan...