24 / 04 / 2024

PTT Binası Otel

PTT Binası Otel

Ankara'nın Kızılay ilçesindeki PTT binası, otel oluyor. PTT BYS Müdürlüğü, Kızılay'daki binanın otel olarak kiraya verilmesi için ihaleye çıkıldığını ilan etti

Topkapı'daki riskli PTT binasının imar planı değişikliği askıda! 

Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 2948 ada 57 Parseldeki Riskli Yapıya İlişkin (Topkapı PTT binası) 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hakkari Merkez'de 55.3 milyon TL'ye satılık otel binası!

Hakkari İl Özel İdaresi, Hakkari'nin Merkez ilçesi Merzan Mahallesi'nde yer alan 50 odalı ve 120 yatak kapasiteli otel binasını satıyor...

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binası için 117 milyon TL piyasa değeri takdir edildi. Değerleme konusu taşınmazların KDV hariç aylık kira bedeli toplam 750 bin TL olarak belirlendi.

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

İzmir'de 3 katlı otel tahliye edildi!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde hasar gören ve yıkılan Konak Belediye binasının bitiminde bulunan 3 katlı otel tahliye edildi. 

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Eğirdir'de 20 milyon TL'ye satılık otel binası!

Eğirdir Belediye Başkanlığı , Eğirdir Yeşilada'da yer alan otel binasını 20 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Marmaris'teki depreme dayanıksız belediye binası yıkılıyor!

1970’li yılların başında otel olarak yapılan, 1990'da ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binasının deprem riski sebebiyle yıkımına başlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karadeniz Ereğli'deki PTT binasının akıbeti TBMM gündeminde!

Karadeniz Ereğli'deki PTT hizmet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

PTT Binası Otel Haberi

PTT Binası Otel
Posta ve Telgraf Teşkilatı Biriktirme ve Yardım Sandığı (PTT BYS) Müdürlüğü, sandığa ait Bayındır-2 Sokak No:32 Kızılay / Ankara adresinde bulunan yeni binayı otel işletmeciliğinde kullanılmak üzere kiraya verecek. 


PTT BYS Müdürlüğü tarafından gazeteye verilen ilanda şu ifadeler kullanıldı: 


"Bu işle iştigal eden isteklilerin ihale dökümanını satın almak üzere İzmir 2. Cad. No: 40 Kat: 5 Kızılay/Ankara adresinde PTT BYS Müdürlüğüne başvurabilirler. İstekliler tekliflerini en geç ihale dökümanında belirtilen tarih ve saatte vermeleri gerekmektedir. Tekliflerin geçerli olabilmesi için yukarıda belirtilen adresten ihale dökümanının bedeli karşılığında satın alınması gerekmektedir. İlgililere duyurulur. Bilgi için: 0312 418 60 61 PTT BYS Müdürlüğü"

  

İhale ilanı için