19 / 04 / 2024

Pyramids Gaip Fuarcılık Genel Müdürü Tolga Tezel

Pyramids Gaip Fuarcılık Genel Müdürü Tolga Tezel

Pyramids Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya,Uluslararası Doğal Taş ve Ürünleri Fuarının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında 5 bölgeden 62 ülkenin katılımının hedeflendiği fuarı, yaklaşık

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile Antalya’da!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

PennWell International ile Sektörel Fuarcılık'tan işbirliği!

Dünya çapında faaliyet gösteren medya, konferans ve fuar şirketi PennWell International ile Türkiye'nin en önemli enerji fuarı ve konferansı ICCI'ın organizatörü Sektörel Fuarcılık, enerji sektörü adına önemli bir güç birliğine imza attı.

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık, Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı!

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı. Fuar için Frig Fuarcılık Mimarlar Odası ile iş birliği içinde Mimarlar Odası ile yapılan anlaşmada fuarı ziyaret edecekler.

Antalya Real Estate Fuarı 23 Haziran'da başlıyor!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da Pyramids Group Fuarcılık’ın ana organizatörlüğünde gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarımızın satışları devam etmektedir.

Adana'da Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta açılıyor!

ELKA Fuarcılık tarafından 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Organizasyon, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturacak.

Türk müteahhitlere Irak'tan yatırım çağrısı!

Pyramids Grup Fuarcılık’ın Mayıs ayında düzenleyeceği, 62 ülkeden 2 bin alım heyetinin katılacağı Antalya Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı öncesinde fuara katılacak Iraklı üst düzey yetkililer ile Türk müteahhit ve işadamları bir araya geldi. I

Aziz Kocaoğlu: İzmir'de fuarcılık 5 kat büyüyecek potansiyel yaratır!

Türkiye’nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı. Açılışta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun açıklamaları da yer aldı.

Adana İnşaat Fuarı sektöre canlılık kazandıracak!

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından, Çukurova Fuarcılık A.Ş. ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen, Adana İnşaat Fuarı 2015 inşaat sektörüne canlılık kazandıracak..

Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fuarları!

Arı Fuarcılık 2015 yılında gerçekleştireceğimiz Gayrimenkul ve Emlak fuarlarının bilgilerini yayınladı. Arı Fuarcılık özellikle bölgelerin en önemli fuarlarını ve dünyadan prestijli firmaların katıldığı fuarları seçiyor. İşte Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fu

Doğal taş ve mermerin kalbi Antalya'da atacak!

Pyramids Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya,Uluslararası Doğal Taş ve Ürünleri Fuarının tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında 5 bölgeden 62 ülkenin katılımının hedeflendiği fuarı, yaklaşık

Pyramids Gaip Fuarcılık Genel Müdürü Tolga Tezel Haberi

Pyramids Gaip Fuarcılık Genel Müdürü Tolga Tezel

Akra Barut Otel deki toplantıya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İstanbul Maden İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu. Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği(BAlB) Başkanı Mustafa Satıcı. Türkiye Doğal Taş Demekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Mermerci, Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, Pyramids Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Sherif Hashem,Pyramids Gaip Fuarcılık Genel Müdürü Tolga Tezel ve sektör temsilcileri katıldı. 


Toplantıda konuşan Mustafa Çalık, mevcut fuar alanını büyüteceklerini belirterek, mermerle ilgili her türlü organizasyona Antalya'nın desteğini vereceğini söyledi. Türkiye fuarcılığında Antalya Expo Fuarı'nın sektörü için önemli olduğunu kaydeden Çalık, ''Antalya'ya her gün ortalama bir şehir nüfusu kadar turist geliyor ve gidiyor. 640 kilometrelik sahil şeridinde binin üzerinde konaklama tesisi var. Yaklaşık 600 bin yatak kapasitesine...