26 / 04 / 2024

q istanbul mecidiyeköy fiyat

q istanbul mecidiyeköy fiyat

Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de metrekare fiyatı 6 bin dolardan başlıyor. 2015 yılının son çeyreğinde teslim edilecek olan Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde 257 adet rezidans daire bulunuyor....

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi açıldı!

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul’un merkezine altın dokunuş ZER Mecidiyeköy!

Şehrin en önemli ticaret merkezlerine ve yaşam alanlarına yakınlığı ile dikkat çeken Zer Mecidiyeköy projesinde 60 ay finansmanına ek olarak 120 aya kadar alternatif ve cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olma şansı sunuluyor..

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017 kapsamında projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Projede 13 bin dolar kira getiri garantisi bulunuyor...

Torunlar Center Mecidiyeköy'in ofis bölümü 2016 Ocak'ta teslim!

Torunlar Grubu'nun istanbul Mecidiyeköy'de inşa ettiği Torunlar Center, Ocak 2016'da ilk misafirlerini kabul etmeye başlayacak. Torunlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Ofis bölümü, Ocak 2016 itibariyle faaliyete geçecek" diyor.

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Levent Berkmen, Abdullah Hasan Gürleyen Şube Müdürlüğü'nde 13 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli Mecidiyeköy'de yine bir iş kazası yaşandı. Mecidiyeköy eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi.

Mecidiyeköy, 1932 yılında İstanbul Belediyesi hududuna alınmış!

1932 tarihli Akşam Gazetesi'nde yer alan haberde Mecidiyeköy'ün İstanbul hudutlarına alındığı yazılmış. 1932 yılında Zincirlikuyu ve Kağıthane sınırlar dahilinde değilmiş ve Mecidiyeköy'deki kasaplar sınırdışında kalan Zincirlikuyu ve Kağıthane'ye taşınma

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri Büyükdere Caddesi, No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli olarak belirlendi. Projede yer alan konutların Eylül 2015'te teslim edilmesi planlanıyor.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri!

İstanbul Mecidiyeköy'de hayata geçirilen Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. İstanbul Quasar projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimlerinin Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor..

Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de teslimler 2015 Eylül'de! Metrekaresi 7.300 dolara!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesi kapsamında teslimlerin 2015 senesi içinde Eylül ayında yapılması planlanıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor...

Quasar İstanbul Mecidiyeköy!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinin 2015 yılının sonunda teslim edilmesi hedefleniyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde 257 adet konut, 17 adet mağaza, 4 cafe ve 52 adet ofis yer alıyor...

Mecidiyeköy Quasar İstanbul ne zaman teslim?

Mecidiyeköy Quasar İstanbul ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde bulunuyor. 500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeline sahip olan Quasar İstanbul projesi Şişli Mecidiyeköy'de yükseliyor

q istanbul mecidiyeköy fiyat Haberi

q istanbul mecidiyeköy fiyat


Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi tarafından Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Quasar İstanbul projesi 500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


23 bin 700 metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de rezidans, ofis, mağaza, otel ve kültür sanat moda merkezi yer alıyor. 257 adet rezidans daire ve 58 adet ofisin yer alacağı Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde 5 yıldızlı otel zincirlerinden Fairmont Hotels ile anlaşıldı. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de metrekare birim fiyatları 6 bin dolardan başlayıp, 11 bin dolara kadar değişiklik gösteriyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de rezidans daireler 75 metrekare ile 765 metrekare arasında tasarlandı.


2015 yılının son çeyreğinde teslimlerin yapılacağı Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde 4 kafe ve 17 mağaza da yer alacak. 189 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip...