26 / 04 / 2024

Qent Istinye Cityscape Awards 2015 ödülü

Qent Istinye Cityscape Awards 2015 ödülü

Cityscape Global 2015’te de Tabanlıoğlu’nun ödül geleneği de bozulmadı. Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Qent İstinye, Cityscape 2015'te En İyi Konut Projesi seçildi!

TOYA Yapı ve Dilek Gayrimenkul'ün geliştirdiği; Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan Qent İstinye, Cityscape 2015 Mimarlık Ödüllerine damgasını vurdu. n Qent İstinye'de bahçe dubleks, düz daire ve çatı dubleks seçenekleriyle 8 konutun satışı devam ediy

Tabanlıoğlu Mimarlık Qent İstinye ile ödül kazandı!

Türkiye'nin küresel mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global'de Qent İstinye projesi ile ödüle uzandı. Qent İstinye, Cityscape Awards 2015'te "En iyi Konut Projesi" seçildi.

Qent İstinye Cityscape 2015'in En İyi Konut Projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut Projesi” seçildi.

Qent İstinye, Cityscape Global’de en iyi konut projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut” projesi seçildi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai’den yine ödülle döndü!

Dubai'de düzenlenen Cityscape Global'de aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesiyle ‘Konut’ kategorisinde aldı. İşte ayrıntılar...

Tabanlıoğlu, Qent Istinye ile Cityscape Awards 2015’te ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te de Tabanlıoğlu’nun ödül geleneği de bozulmadı. Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın 12. kez Cityscape'te!

Cityscape Global’e aralıksız olarak 12. kez katılan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’ta da Qent Istinye projesi ile ödüle uzandı.

Cityscape Global 2015'te 4 Türk projesi finalist oldu!

Cityscape Global 2015 Fuarı'nda "Cityscape Awards for Architecture in the Emerging Markets" programı ile öne çıkan mimarlık projeleri ödüllendiriliyor. Finalistler arasında 4 Türk projesi var.

SeaPearl Ataköy projesi Cityscape'te yoğun ilgi gördü!

Türkiye'den ve dünyadan saygın projelerin, önemli sektör duayenlerinin ve yabancı yatırımcıların katıldığı Cityscape Global 2015, yoğun bir ilgiyle ilk günü geride bıraktı.

Dubai Şeyhi El Maktum ilk kez Cityscape'e gelmedi!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul fuarı Cityscape Global için Dubai’deyiz ama; peşimizi ne Türkiye’yi kana bulayan terör, ne de bölgesel siyasi krizler bırakıyor.

Ağaoğlu, Maslak 1453'ün 140 dairelik bloğunu Cityscape'te sattı!

Dubai Cityscape 2015’in en yüksek satışı Ağaoğlu’ndan… Ağaoğlu Şirketler Grubu, ülkemiz ve Türk gayrimenkul sektörünün yurtdışındaki gurur kaynağı olmaya devam ediyor…

Türk inşaatçılar, Dubai Cityscape'te yabancı yatırımcılara yöneldi!

Türkiye’de inşaat sektörünün önemli temsilcileri, Cityscape fuarında yabancı yatırımcılara yönelerek, iç pazardaki satışlarda yaşanan durgunluğu aşma yolunda etkili adımlar attılar.

Qent Istinye Cityscape Awards 2015 ödülü Haberi

Qent Istinye Cityscape Awards 2015 ödülü

Türkiye’nin küresel mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, uluslararası birçok arenada olduğu gibi Cityscape Global’de de hem katılım hem de ödül geleneğini sürdürdü. Cityscape Global’e aralıksız olarak 12. kez katılan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’ta da Qent Istinye projesi ile ödüle uzandı.


Ödüllü uluslararası mimarlık ofisi Tabanlıoğlu, Türkiye mimarlığını küresel arenada başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Bugüne kadar ulusal ve uluslararası arenada gerçekleştirdiği projeler, aldığı ödüller ve katıldığı platformlarla başarılara imza atan Tabanlıoğlu Mimarlık, alanında dünyanın en önemli buluşmalarından Cityscape Global 2015’te de bu geleneğini sürdürdü. 


Bu yıl 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen ve alanındaki en önemli platformlardan biri olan Cityscape Global 2015’te aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, S3A30 numaralı standında sektörün önde gelen isimlerini ağırladı....