19 / 04 / 2024

Qualıty İnşaat nerede

Qualıty İnşaat nerede

Qualıty İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gümüş tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak Turizm Reklam İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak Turizm Reklam İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Dana Saedd Alı tarafından kuruldu. 

Qualıty İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qualıty İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gümüş tarafından kuruldu. 

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Ak Cıty İnşaat Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Cıty İnşaat Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün tarafından Yusuf Akdaş tarafından kuruldu.

Doha Cıty İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doha Cıty İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile N. Hamad Al Kubaısı tarafından kuruldu.

Newcıty İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newcıty İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gök, Ali Haydar Boztepe ve Özkan Değirmenci ortaklığında kuruldu.

Infınıty İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Infınıty İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi M.A. Abdallah Soliman Abukashaf, Yousef Rızk Sbhy Alsırhe, Haıtham Y.I.Al Hartanı ve Hasan N. H Alhıttanı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Nakkaş Cıty İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nakkaş Cıty İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 70 bin 12 TL sermaye ile bugün Özal Durğun imzasıyla kuruldu.

Qualıty Yapı İnşaat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qualıty Yapı İnşaat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Raşit Yezen, Ferhat Akdeniz ve Ömer Vursun imzasıyla kuruldu.

Mega Cıty İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Cıty İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 75 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Arnavutköy, Arnavutköy Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Kapıcıoğlu İnşaat Maltepe Sahilada nerede?

Maltepe Sahilada'da 1+1'den dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 10 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. Peki Kapıcıoğlu İnşaat Maltepe Sahilada nerede?

Qualıty İnşaat nerede Haberi

Qualıty İnşaat nerede

Qualıty İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gümüş tarafından kuruldu. 

Qualıty İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...