27 / 04 / 2024

quasar istanbul konutları

quasar istanbul konutları

Quasar İstanbul projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak!

Fairmont Hotels Paris ve Newyork temasını İstanbul'a getiriyor. Fairmont Hotels 1930’ların Paris’i ile New York’unu iki ayrı tema ile İstanbul’da beğenilere sunmaya hazırlanıyor.Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak.

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri Büyükdere Caddesi, No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli olarak belirlendi. Projede yer alan konutların Eylül 2015'te teslim edilmesi planlanıyor.

ÇEDBİK, Quasar İstanbul’da düzenlediği forumda yeni komitelerini tanıttı!

ÇEDBİK ( Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ), Viatrans A.Ş. – Meydanbey Ortak Girişimi ev sahipliğinde Quasar İstanbul’ da düzenlediği Forumda yeni komitelerini tanıttı.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri!

İstanbul Mecidiyeköy'de hayata geçirilen Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. İstanbul Quasar projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimlerinin Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor..

Çarlık Rusyası’ndan Selamlaşmalar konseri Quasar İstanbul'da gerçekleşti!

Ünlü orkestra şefi Cem Mansur, Avrupa ve Asya’nın en iyi kültür, sanat ve moda merkezi olacak Quasar İstanbul ana destekçiliğinde kurduğu Türkiye Gençlik Oda Orkestrası ile ikinci konserini verdi.

Quasar İstanbul Şişli'de metrekaresi 7 bin 300 dolara rezidans daire!

Şişli'de yükselen Quasar İstanbul projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor... Projedeki dairelerin alanları ise 116 metrekareden başlıyor ve yükseliyor...

Quasar İstanbul'da metrekaresi 7 bin 300 dolardan başlayan fiyatlarla!

Quasar İstanbul Şişli projesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. Quasar İstanbul projesi konut teslimleri Eylül 2015 olarak planlanıyor.

Quasar İstanbul projesinde metrekaresi 7.300 dolardan başlayan rezidans daireler!

Quasar İstanbul projesinde yer alan rezidans dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutlar 5 farklı tema ile tasarlandı

Quasar İstanbul'da dairelerin metrekaresi 7 bin 300 dolara! Teslimler Eylül 2015'te!

Mecidiyeköy-Şişli'de inşa edilen Quasar İstanbul projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor.Projenin teslim tarihi 2015 yılı Eylül ayı olarak belirlendi.

Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de teslimler 2015 Eylül'de! Metrekaresi 7.300 dolara!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesi kapsamında teslimlerin 2015 senesi içinde Eylül ayında yapılması planlanıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor...

Quasar İstanbul Şişli'de metrekaresi 7 bin 300 dolara!

Quasar İstanbul projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor. 2 kule şeklinde tasarlanan Quasar İstanbul projesinde 257 konutun yanı sıra 52 ofis, 17 mağaza, 4 kafe yer alıyor.

Quasar İstanbul projesinde metrekaresi 7 bin 300 dolara! 2015 Eylül'de teslim!

Quasar İstanbul projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan başlıyor. Quasar İstanbul'da yer alan daireler 3 ayrı tema ile projenin Fairmont kısmında yer alan daireler ise 2 ayrı tema ile hazırlanıyor

quasar istanbul konutları Haberi

quasar istanbul konutları


Quasar İstanbul'un havadan videosu için...