26 / 04 / 2024

Ramada İstanbul asya

Ramada İstanbul asya

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Asya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon  bin250  TL sermaye bedeli ile Abdul Hamıd Sakhı Dad, Edi Muhammed Kurbanzada, Mohammad Basır Hossaını, Mohammad Daoud Karamali, Nad Alı, Noor Mohammad Ibrahım tarafından kuruldu.

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Asya Asbest Danışmanlık Ve Laboratuvar Hizmetleri İnşaat Ticaret Ltd.Şti .İstanbul   Şubesi Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile  Ali Kemal   Değirmenci tarafından açıldı.

İDDMİB rotasını Orta Asya’ya çevirdi!

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği, Latin Amerika ile başlayan sanal heyetlere Körfez Bölgelerini de ekledi ve yatırımlarına Orta Asya’da hız verdi.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Avrupa'dan İstanbul metrosuna 97.5 milyon Euro kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, İstanbul Asya kıtası metro hattının genişletilmesi için 97.5 milyon Euro sendikasyon kredisi sağlayacak.

Cumhurbaşkanı: Asya ile Avrupa'yı üç katlı tüp ile bağlayacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız çok şey var ama yapacağımız çok şeyler var. İnşallah Boğaz'ın altından üç katlı bir tüp yapacağız yine aynı şekilde. Hem oradan otomobiller geçecek hem de raylı sistem geçmek suretiyle yine Asya'yı Avrupa'ya bağlayacağız" dedi...

TMSF, Bank Asya'nın Büyükçekmece'deki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İstanbul Büyükçekmece'de yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Mövenpick, Asya ve Arap Yarımadası'nda otel açacak!

Mövenpick Grubu, 2018'de Güney Doğu Asya ve Arap Yarımadası'nda büyüme hedefliyor. Grubun ise Türkiye’de iki tanesi İstanbul’da, diğerleri İzmir ve Ankara'da olmak üzere 4 oteli bulunuyor.

İstanbul'un ofis gayrimenkul piyasasında tek rakibi Dubai!

İstanbul, Asya ve Avrupa kıtalarını bağlayan coğrafi konumu neticesinde bugün dünyanın dört bir yanında hizmet veren uluslararası birçok firmanın işlerini kolaylıkla yürütebileceği liman şehri olma özelliği taşıyor.

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Asya Suıtes Hoteli İstanbul Şubesi açıldı!

Nasyapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Asya Suıtes Hoteli İstanbul Şubesi, 1 milyon TL sermaye ile 15 Eylül'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde açıldı.

Ramada İstanbul Asia Hotel dizaynıyla lüks algısını güçlendiriyor!

Anadolu Yakası’nın İlk Ramada markalı oteli‘’Ramada İstanbul Asia Hotel’’; klasik Türk köşklerinin mimarisinden esinlenilerek modern bir bakış açısıyla yorumlanan, eşsiz ve lüks bir butik otel olarak dikkat çekiyor.

1987 yılında Tayyare Apartmanları 20 milyar yutmuş!

1987 yılında Laleli'deki Tayyare Apartmanları'nın restorasyon çalışmalarına 20 milyar lira harcanmış. Türk Hava Kurumu tarafından yılda 400 milyon liraya kiraya verilen apartmanlar Ramada İstanbul olarak hizmet verecekmiş.

Asya ile Avrupa'yı birbirine bağlayacak hızlı tren geliyor!

İstanbul'da, Asya-Avrupa geçişini sağlayacak yüksek hızlı tren projesinin detaylarına ilk kez SABAH ulaştı. 3'üncü köprü ve metroya entegre edilmesi planlanan projenin yapımına 2016'da başlanacak, 2018'de tamamlanacak

Ramada İstanbul asya Haberi

Ramada İstanbul asya

T.C. İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi, Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya Oteli satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli ise 68 milyon TL olarak belirlendi. 

4 yıldızlı otel binası 2 bin 485 metrekare alan üzerinde bulunuyor. Lüks otelin açık artırma usulü ihalesi ise 1 Haziran 2020 günü gerçekleşecek.

T.C. İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi'nden Taşınmazın Açık Artırma İlanı:

İstanbul İl, Üsküdar İlçe, 9 Ada, 37 Parsel, Altunizade Mahalle/Köy, Taşınmazın bulunduğu Üsküdar ilçesi, Altunizade mah. İstanbulun ana ulaşım arterlerinden biri olan Boğaz köprüsü Altunizade kavşağı içinde yer almaktadır. Taşınmazın posta adresi İstanbul ili Üsküdar ilçesi, Altunizade mah. Mahiz İz cad. NO: 32 adresinde olup Bölgenin ayrık nizam az katlı binaları ile sağlık, finans ve diğer hizmet sektörlerinin merkez ya da şubelerinin özellikle...