29 / 03 / 2024

rami malek nerede yaşıyor

rami malek nerede yaşıyor

Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Rami Malek, California'da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı.

Malek Khodr Temsah kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür'ü Malek Khodr Temsah kimdir? Malek Khodr Temsah daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Malek Khodr Temsah biyografisi...

Rams City Haliç satışta! Rams Global'den Uzel Traktör Fabrikası arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde hayatas geçirilen Rams City Haliç projesi satışa çıktı. Projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Rams City geliyor! Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisine toplamda 603 konutun yer aldığı yeni bir konut projesi inşa edilecek İşte detaylar...

Otomobil piyasasında deprem! Arabalarda fiyatlar düştü mü yoksa arttı mı? 15 Eylül telaşı başladı

Rami Açık Oto Pazarı hafta sonu olmasına rağmen bu hafta boş kaldı. Gelenler fiyatları yüksek oldukça bulurken, satışlarda düşüş olduğunu ifade ettiler. Oto galericilerini ise 15 Eylül telaşı şimdiden sardı.

Rami Yeni Mahallesi'nin imar planları değişti!

Rami Yeni Mahallesi'nde yapısal ömrünü tamamlamış konutlar sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarına dönüşüyor.

Rami Kuru Gıda Hali'nin yıkımına esnaflardan tepki!

Rami Kuru Gıda Hali'nin Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde yapılan İstanbul Gıda Toptancıları Çarşısı'na taşınmasına karar verilmesinden sonra yıkım çalışmaları tam agz sürüyor. Maddi açıdan zararda olduğunu aktaran esnaf ise duruma tepki gösterdi...

Rami Kuru Gıda Hali yıkılıyor!

Eyüpsultan Rami’de yer alan Rami Kışlası’nda yapılan restorasyon çalışmaları kapsamında, Rami Kuru Gıda Hali’nin taşınma işlemleri başladı. Zabıta ekipleri, iş yerlerini tahliye edilen esnafın dükkanlarında yıkıma başladı.

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Malek Ata Atwah, Montser Khaled ve Murat Kaygusuz ortaklığında kuruldu.

Jsl İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jsl İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Rami Jarur tarafından kuruldu.

Sts Sales Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sts Sales Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malek Sabra tarafından kuruldu.

Rami Malek California'da lüks malikane satın aldı!

Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Rami Malek, California'da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı.

Marpessa Mımarlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marpessa Mımarlık Dış Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamed Malekı tarafından kuruldu.

Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'deki modern çarşıya taşınıyor!

Rami Kışlası yanında 36 seneden beri faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafı, Başakşehir'de Şahintepe Mahallesi'nde hayata geçirilen İstanbul Gıda Toptancılar Çarşısı'na taşınmayı merakla bekliyor.

rami malek nerede yaşıyor Haberi

rami malek nerede yaşıyor

2019 yılında Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla en iyi erkek oyuncu alanında Oscar'ı kazanan oyuncu Rami Melek, California!da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı. Hürriyet'te yer alan habere göre; California'daki Laurel Canyon'da gösterişli bir malikane satın alan Malek, daha öncesinde malikanenin karşı sokağında çok daha mütevazı bir evde yaşıyordu.

1969'DA İNŞA EDİLDİ

Rami Malek'in satın aldığı bu yeni malikanesi 1960 yılında inşa edildi. Malikane geçen zaman içerisinde elden geçirilerek daha modern hale getirildi. Malikane şehre tepeden bakan görkemli bir manzaraya sahip.

AYDINLIK ORTAM

Rami Malek'in satın aldığı yeni malikane yine de diğer ünlülerin yaşadığı yerlerle göre daha mütevazi. Yeni mülkün en çarpıcı özelliği, bütün odalarının hem doğal gün ışığı hem de dekorasyonda kullanılan renkler sayesinde aydınlık görünmesi.

Tom Cruise, Telluride'deki...