25 / 04 / 2024

Tom Cruise, Telluride'deki dağ evini 39.5 milyon dolara yeniden satıyor!

Tom Cruise, Telluride'deki dağ evini 39.5 milyon dolara yeniden satıyor!

Hollywood'un en gözde yıldızlarından Tom Cruise, satmak için yıllardır uğraştığı Telluride'deki dağ evini Kovid-19 salgını sonrası yeniden satışa sundu. Cruise, ev için fiyat düşürdü. Dağ evinin fiyatı 59 milyon dolardan 39.5 milyon dolara indi.



Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Tom Cruise’un, Colorado eyaletinin Telluride bölgesinde yer alan dağ eviyle başı dertte. Sözcü'de yer alan habere göre; yaklaşık 7 yıl önce evini ilk kez satışa sunan 58 yaşındaki oyuncu, ev için bir türlü alıcı bulamadı.

2014 yılında  ev için 59 milyon dolar (447 milyon TL) isteyen Cruise, aradan geçen yıllarda fiyat düşürdü. Covid-19 salgını ardından bölgedeki emlak piyasasının hareketlenmesi üzerine Cruise da yeniden devreye girdi.

Tom Cruise, Telluride deki dağ evini 39.5 milyon dolara yeniden satıyor!

Ünlü oyuncu, yapımı 1994'te bitirilen evi bu kez 39.5 milyon dolara (300 milyon TL) satışa sundu. 1000 metrekare kapalı kullanım alanı bulunan evde, 7 yatak odası ve 9 banyo yer alıyor. 

Spor salonu, spa, ofis ve üç araçlık bir garajın da bulunduğu ev, orman içindeki bir tepede gözlerden uzak bir yaşam sunuyor. 

Evin satışını üstlenen emlak şirketinden Dan Dockray, “Herkes bu evin sahibini biliyor. Ancak ev hiçbir yerden görünmüyor. İnsanlar karantina döneminde oturup düşündü ve ‘Hayatımla ilgili ne yapıyorum? Daha iyi bir yaşam tarzı istiyorum dedi” şeklinde konuştu.

Pamela Anderson Malibu'daki lüks evini satışa çıkardı!

ABD'nin en ünlü malikanesi satılıyor!


Geri Dön