24 / 04 / 2024

Tom Cruise Colorado ev satışı

Tom Cruise Colorado ev satışı

Hollywood'un en gözde yıldızlarından Tom Cruise, satmak için yıllardır uğraştığı Telluride'deki dağ evini Kovid-19 salgını sonrası yeniden satışa sundu. Cruise, ev için fiyat düşürdü. Dağ evinin fiyatı 59 milyon dolardan 39.5 milyon dolara indi.

BMW'nin amiral gemisi 7 serisi üst düzey performans sunuyor! Hız delisi araç bayilerde

BMW 7 Serisi, son teknoloji özelliklerle donatılmıştır. Gelişmiş multimedya sistemi, dokunmatik ekranlar, adaptif cruise control, otonom sürüş özellikleri ve güvenlik sistemleri gibi bir dizi ileri teknoloji deneyimi sunar. Peki 14 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

PS5'te kablosuz dönem! Oyun canavarları gözlerini lansmana çevirdi

Insider Gaming'den Tom Henderson'ın yakın tarihli bir raporuna göre , yenilenen bir PlayStation 5 konsolu bu yıl piyasaya çıkabilir. İddiaya göre Sony,  PlayStation 5 konsolu için kablosuz kulaklıklar gibi birkaç aksesuar üzerinde çalışıyor.

Colin’s Jean’den iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter kazanma şansı! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Colin’s Jean tom Colin’s mağazaları ve internet sitesi üzerinden düzenlediği kampanyayla her 199.90 TL’lik alışveriş yapana iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter ve Marshall Major Iv Kablosuz Kulaklık çekilişine katılma fırsatı veriyor. İşte detaylar

A101 bunu da yaptı! Tekne sattı, şimdi de bankacılık sektörüne giriyor!

Resmi Gazete kararının ardından A101 yeni bir alana girdi. A101, Türkiye'de ve dünyada popülerlik kazanmaya başlayan dijital bankacılık sektörüne giriş yaptı! Peki ama bu bankanın adı ne olacak? A101 bankası TOM Dijital Katılım Bankası ve hakkında ilk ortaya çıkan bilgiler...

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hakan İsmet Özçetin tarafından Kuruldu!

Tom Brody Emeklilik adasındaki 17 milyon dolarlık malikanesine taşınıyor!

Tom Brady ve ailesi, Miami'den arazi satın aldı. Arazinin üzerine malikane inşa ettiriyor....

Shane Dawson Colorado'dan ev aldı!

Dünyaca ünlü Youtuber Shane Dawson Youtube videolarından kazandığı parayla Colorado'da 2.2 milyon dolara ev satın aldı. 

Margot Robbie ve Tom Ackerley, California'da malikane aldı!

ABD'li ünlü oyuncu Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley, California Los Angeles Venice'de 6.5 milyon dolar bedelle (56 milyon Türk Lirası) bir malikane aldı. 

ABD’de Colorado eyaletinde vergiler kripto parayla ödenecek!

ABD’de Colorado eyaleti, sakinlerine, vergilerini kripto parayla ödemesinin izin verildiği ilk eyalet olmak istiyor. Vali Jared Polis, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Tom Brady ve Gisele Bundchen, Miami'de malikane satın aldı!

Amerikan futbolunun efsaneleri Tom Brady ve Gisele Bundchen, Ivanka Trump ve Jared Kushner çiftinin de konut aldığı Miami'de bir konak satın aldı. Çift, Kushner ailesiyle komşu olduğu için çok mutlu. 

Tom Cruise, Telluride'deki dağ evini 39.5 milyon dolara yeniden satıyor!

Hollywood'un en gözde yıldızlarından Tom Cruise, satmak için yıllardır uğraştığı Telluride'deki dağ evini Kovid-19 salgını sonrası yeniden satışa sundu. Cruise, ev için fiyat düşürdü. Dağ evinin fiyatı 59 milyon dolardan 39.5 milyon dolara indi.

Ivanka Trump Creek Adası'ndan arazi satın aldı!

Eski ABD Başkanı, Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump eski flörtü Tom Brady'nin yaşadığı Creek Adası'ndan 30 milyon dolara arazi satın aldı. 

Tom Cruise Colorado ev satışı Haberi

Tom Cruise Colorado ev satışı

Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Tom Cruise’un, Colorado eyaletinin Telluride bölgesinde yer alan dağ eviyle başı dertte. Sözcü'de yer alan habere göre; yaklaşık 7 yıl önce evini ilk kez satışa sunan 58 yaşındaki oyuncu, ev için bir türlü alıcı bulamadı.

2014 yılında  ev için 59 milyon dolar (447 milyon TL) isteyen Cruise, aradan geçen yıllarda fiyat düşürdü. Covid-19 salgını ardından bölgedeki emlak piyasasının hareketlenmesi üzerine Cruise da yeniden devreye girdi.

Ünlü oyuncu, yapımı 1994'te bitirilen evi bu kez 39.5 milyon dolara (300 milyon TL) satışa sundu. 1000 metrekare kapalı kullanım alanı bulunan evde, 7 yatak odası ve 9 banyo yer alıyor. 

Spor salonu, spa, ofis ve üç araçlık bir garajın da bulunduğu ev, orman içindeki bir tepede gözlerden uzak bir yaşam...