23 / 04 / 2024

ray sigorta Koray Erdoğan

ray sigorta Koray Erdoğan

Ray Sigorta Genel Müdürü Erdoğan, konut sigortasının evde gerçekleşebilecek pek çok hasara karşı teminat verdiğini belirterek, bu ürünle beraber sunulan çilingir, halı yıkama ve klima bakımı gibi ek hizmetlerin ev halkının yaşamını kolaylaştırdığını ifade etti...

Konut sigortasının önemi iklim krizinin neden olduğu felaketlerle arttı!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Konut sigortası, evleri hasarlara karşı koruma altına alıyor. Erdoğan, konut sigortası yaptıranın bir daha vazgeçemediğini belirtti.

Konut sigortası ile evlerdeki güven teminat altına alınıyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortası ile evlerdeki huzurun ve güvenin teminat altına alındığını dile getirdi. 

Kiracılar konut sigortası yaptırabilir mi?

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasının önemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve “DASK’ın yanında konut sigortası için oturduğunuz evin size ait olması şart değil” diye konuştu.

Ray Sigorta konut sigortası oranını artırmayı hedefliyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan yaptığı açıklamada, "Ray Sigorta olarak müşterilerin ihtiyaçlarına dokunan çözümlerle bu ürünle ilk tanışma oranını artırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Ray Group İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ray Group İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Koray Mahmut Sağlam ve Yıldıray Çakmak ortaklığında kuruldu.

Koray Erdoğan: Pandemide sağlığımızı evimiz, evimizi ise sigorta koruyor! 

Vaka sayılarının yeniden artmasıyla Kovid-19’dan korunmanın en iyi yolunun eve kapanmak olduğunu söyleyen Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, “Pandemide sağlığımızı evimiz, evimizi ise sigorta poliçemiz koruyor” dedi.

Konut sigortasında yüzde 15 indirim fırsatı!

Sigortacılığın toplum ve sigorta şirketi arasında inşa edilen güven zemininde hayata geçirildiğinden bahseden Ray Sigorta Genel Müdürü Erdoğan, konut sigortasında yüzde 15 indirim uyguladıklarını açıkladı.

Konut sigortasıyla evde güven artıyor!

Konut sigortasının evlerde gerçekleşebilecek hasarları teminat altına alarak kiracı ve ev sahiplerine güven verdiğini dile getiren Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, beraber sunulan ek hizmetlerin de ev halkının konforunu artırdığını belirtti.

Konut sigortası yaşamı kolaylaştırıyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Erdoğan, konut sigortasının evde gerçekleşebilecek pek çok hasara karşı teminat verdiğini belirterek, bu ürünle beraber sunulan çilingir, halı yıkama ve klima bakımı gibi ek hizmetlerin ev halkının yaşamını kolaylaştırdığını ifade etti...

Konut sigortası evin konforunu artırıyor!

Konut sigortasının kiracı ve ev sahiplerine güven verdiğini ifade eden Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, ürünle beraber sunulan ek hizmetlerin de ev halkının konforunu arttırdığını söyledi. 

Kiralar 'Trink Kira Sigortası' ile güvence altında!

Türkiye'de, sigortacılık sektöründe bir ilk olan, ev ya da işyerini kiraya verecek mülk sahiplerinin kiralarını güvence altına alabilmek amacıyla Ray Sigorta 'Trink Kra Sigortası' adı altında yeni bir ürün sunmaya başladı.

Trink Kira Sigorta ile emlakçıların yüzü gülecek!

Ray Sigorta, ev sahiplerinin maddi zarara uğramasının önüne geçilerek, yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak için Trink Kira Sigorta'yı hayata geçirdi. Trink Kira Sigorta ile emlakçıların sırtındaki yük de azalacak.

Trink Kira Sigorta ile kiracıya kolaylık!

Ray Sigorta, kiracıların kira ödemesi konusunda kiracının yanında olan Trink Kira Sigortası, tarafından hayata geçirildi. Trink Kira Sigortası, kiracı ile ev sahibi arasında olan uyuşmazlıkları çözüyor.

ray sigorta Koray Erdoğan Haberi

ray sigorta Koray Erdoğan

Herkes kendini güvende hissettiği ve keyifle döşediği evler için yangın, su baskını, fırtına, dolu ve hırsızlık gibi çok sayıda risk bulunuyor. Bu riskler hem kiracı hem de ev sahibinin huzurunu kaçırabiliyor. Sabah'ta yer alan habere göre; konut sigortası ile bu risklere karşı evlerini güvence altına alan vatandaşlar bu endişelerden son derece cazip fiyatlarla kurtulabiliyor. Poliçeyle beraber müşterilere ihtiyaç anında sağlanan ücretsiz çilingir hizmeti dışında elektrik hasarları, cam kırılması gibi teminatlar hem ev sahiplerinin hem de kiracıların işini kolaylaştırıyor.

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasının çok sayıda riske karşı güvence vermekle kalmadığını, ev sahibi ve kiracıların endişelerini de azalttığını söyledi. Erdoğan, "Konut sigortası, kapıda kaldığınızda ücretsiz çilingir hizmeti vererek, evinizin camı kırıldığında ya da elektrik/su tesisatında sorun çıktığında ise...