29 / 03 / 2024

Konut sigortasında yüzde 15 indirim fırsatı!

Konut sigortasında yüzde 15 indirim fırsatı!

Sigortacılığın toplum ve sigorta şirketi arasında inşa edilen güven zemininde hayata geçirildiğinden bahseden Ray Sigorta Genel Müdürü Erdoğan, konut sigortasında yüzde 15 indirim uyguladıklarını açıkladı.



Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını, ticari faaliyetlerin dışında, kamusal yaşantıyı da derinden sarsıyor. Takvim'de yer alan habere göre; iş yapış şekillerinin ve müşterilerin satın alma davranışlarının hayatımıza giren tehlikeyle baştan şekillendiği bu süreçte ekonomik hayatın devam etmesi ve virüsle mücadele etmek amacıyla kurumsal rutinlerin değişmesi, yeni çözümlerin ortaya konulması bekleniyor. Başta sağlık çalışanları olmak üzere salgından etkilenen iş kollarına sağlanabilecek her desteğin, salgınla mücadelede kritik bir role sahip olduğu dönemde sosyal sorumluluğun farkında olarak çalışan ilk şirketlerden biri de Ray Sigorta olarak açıklandı. Ülkemizde vakaların artmasından sonra ivedi bir şekilde çalışan Ray Sigorta, sağlık çalışanlarını desteklemek amacıyla harekete geçti. Hem sağlık çalışanları hem de acenteleri bu zor günlerde yalnız bırakmayacağını hedefleyen Ray Sigorta, sağlık çalışanlarına özel olarak kasko ve konut sigortası ürünlerinde yüzde 15 indirim uyguladığını duyurdu.

ACENTELERE DE TAM DESTEK

En büyük iş ortaklarını hiçbir zaman etkilemeyen Ray Sigorta, bu zor günlerde harekete geçerek acentelerine tam destek vereceklerini duyurdu. Acentelerin kazançlarını desteklemek için başlıca gelir kalemi olan trafik ve kasko sigortalarında komisyon oranlarını yükselten Ray Sigorta, hedeflere ulaşmalarını kolaylaştırmak amacıyla bir takım düzenlemelerde bulundu.

Sigortacılığın temelinde sigortacının toplumla arasında oluşan güven ilişkisinin yer aldığından bahseden Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, "Müşterilerimizle aramızda özverili çalışmalarımızla inşa ettiğimiz güven bağı var. Bu bağı sadece ticari ilişkilerimizde en kaliteli hizmeti sağlayarak değil, bizden beklenen sosyal sorumluluklarımızı yerine getirerek toplumla ilişkilerimizde de korumayı amaçlıyoruz" diye konuştu. 

Konut sigortasının genel şartları neler?

Konut sigortası yaptırmayı düşünenler dikkat!

DASK 2020 fiyatları ne kadar?


Geri Dön