20 / 04 / 2024

Ray Sigorta konut sigortası

Ray Sigorta konut sigortası

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan yaptığı açıklamada, "Ray Sigorta olarak müşterilerin ihtiyaçlarına dokunan çözümlerle bu ürünle ilk tanışma oranını artırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Konut sigortasında yüzde 15 indirim fırsatı!

Sigortacılığın toplum ve sigorta şirketi arasında inşa edilen güven zemininde hayata geçirildiğinden bahseden Ray Sigorta Genel Müdürü Erdoğan, konut sigortasında yüzde 15 indirim uyguladıklarını açıkladı.

Konut sigortası yaşamı kolaylaştırıyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Erdoğan, konut sigortasının evde gerçekleşebilecek pek çok hasara karşı teminat verdiğini belirterek, bu ürünle beraber sunulan çilingir, halı yıkama ve klima bakımı gibi ek hizmetlerin ev halkının yaşamını kolaylaştırdığını ifade etti...

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

Generali Sigorta'dan her bütçeye uygun konut sigortası: Süper Evim!  

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta’nın Süper Evim Konut Sigortası ürünü ile müşterilerine esnek teminat paketleriyle her bütçe ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilen bir sigortacılık deneyimi sunuyor. 

Konut sigortasının önemi iklim krizinin neden olduğu felaketlerle arttı!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Konut sigortası, evleri hasarlara karşı koruma altına alıyor. Erdoğan, konut sigortası yaptıranın bir daha vazgeçemediğini belirtti.

Türk Nippon Sigorta'dan konut sigorta poliçelerinde yenilik! 

Türk Nippon Sigorta, konut sigortası ürününde yenilik gerçekleştirdi. Yapılan yenilikle Türk Nippon Sigorta; avantajlı teminatlar ile ürün içeriğini zenginleştirdi. 

Konut sigortası ile evlerdeki güven teminat altına alınıyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortası ile evlerdeki huzurun ve güvenin teminat altına alındığını dile getirdi. 

Kiracılar konut sigortası yaptırabilir mi?

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasının önemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve “DASK’ın yanında konut sigortası için oturduğunuz evin size ait olması şart değil” diye konuştu.

Ray Sigorta konut sigortası oranını artırmayı hedefliyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan yaptığı açıklamada, "Ray Sigorta olarak müşterilerin ihtiyaçlarına dokunan çözümlerle bu ürünle ilk tanışma oranını artırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Konut satışlarındaki hareketlenme sigorta sektörünü toparladı!

Türk sigorta sektörü geçtiğimiz yılı yüzde 19,3'lük büyüme ile kapattı. Uzmanlara göre bu artışın başlıca nedenlerinden biri konut satışlarındaki artış oldu.

Koray Erdoğan: Pandemide sağlığımızı evimiz, evimizi ise sigorta koruyor! 

Vaka sayılarının yeniden artmasıyla Kovid-19’dan korunmanın en iyi yolunun eve kapanmak olduğunu söyleyen Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, “Pandemide sağlığımızı evimiz, evimizi ise sigorta poliçemiz koruyor” dedi.

Konut sigorta ürünlerini yine sigorta acenteleri satacak!

Sayıları 16 bine ulaşan sigorta acenteleri, ‘işimiz elden gidiyor, haksız rekabet yaratılıyor’ diye isyan ediyor. Konut sigortaları gibi sigorta ürünlerini, asli işi sigortacılık olmayan işletmelerin satmasına izin verilmiyor; bunları yine sigorta acenteleri satmaya devam edecek.

Konut sigortasında yüzde 15 indirim fırsatı!

Sigortacılığın toplum ve sigorta şirketi arasında inşa edilen güven zemininde hayata geçirildiğinden bahseden Ray Sigorta Genel Müdürü Erdoğan, konut sigortasında yüzde 15 indirim uyguladıklarını açıkladı.

AXA Sigorta, sigortalılarının konut primlerini yıllık poliçe tutarından düşüyor!

AXA Sigorta, koronavirüs sebebiyle yaşanılan bu zorlu dönemde sigortalılarına destek olmak için kasko ve konut poliçelerinin yıllık primlerinde bir aya karşılık gelen tutarını indirim olarak poliçelerine yansıtıyor. 

Ray Sigorta konut sigortası Haberi

Ray Sigorta konut sigortası

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, konut sigortası penetrasyon oranının henüz istenilen seviyelerin altında olduğunu dile getirdi. Koray Erdoğan, şunları söyledi: “Penetrasyon düşük olsa da konut sigortası yaptıran müşterilerimizin büyük bir kısmının yıl sonunda poliçelerini yenilediklerini görüyoruz. Ray Sigorta olarak müşterilerin ihtiyaçlarına dokunan çözümlerle bu ürünle ilk tanışma oranını artırmayı hedefliyoruz.” 

Ray Sigorta tarafından yapılan açıklamada, bugünün dünyasının pek çok yeni riski de beraberinde getirdiği ve dijitalleşme trendine, son iki senede tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgının getirdiği yeni gelişmelerin de eklenmesiyle iş hayatı ve çalışma koşulları artık değiştiği belirtildi.

Ray Sigorta'nın yaptığı açıklamada ülkede birçok şirket süresiz şekilde ya uzaktan ya da hibrit çalışma modeline geçildiğini...