23 / 04 / 2024

real avm Bimeks mağazası

real avm Bimeks mağazası

Real AVM içerisinde hizmet veren Darty'nin tabelasının değiştirerek açılışını yapan Bimeks firması, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası dolayısıyla sadece firma çalışanlarının katıldığı küçük çaplı bir açılış gerçekleştirdi.

Kocaeli'deki hayalet AVM'lere alıcı çıkmadı!

Geçtiğimiz dönemde satışa çıkarılan, Kocaeli'de bir dönemin en popüler AVM'lerinden olan Real ile Carrefour'a müşteri çıkmadı. 

Kocaeli Real AVM'nin arsasında imar değişikliği mi yapılacak?

Not Gayrimenkul'ün satın aldığı Real AVM arsasında imar değişikliği yapılmak isteniyor. Eğer arsada imar değişikliğine gidilirse değeri 2.5 kat aratacak. 

Real’in mağazaları için mücadele!

Şirketler Real’in mağazaları için yarışıyorlar. Ümraniye Meydan AVM içindeki mağaza Migros'a, Adana M1'deki ise CarrefourSA'ya geçmiş. Asıl savaş Real'in en büyük cirosunu yaptığı Bilkent mağazası için yaşanmış

Real Merter tekstilcileri tek çatı altında topluyor!

Merter'de dağınık yerlerde bulunan tekstil toplantıcıları, Real Merter projesiyle tek çatı altında toplanıyor. AVM'nin içinde 155 mağaza bulunuyor.

Real Merter'de yaşam Nisan 2017'de başlıyor!

“Toptan Tekstil AVM” anlayışıyla tekstil dünyasının yeni cazibe merkezi olmaya aday Real Merter'de dairelerin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Antalya Kozzy AVM'nin ÇED raporu Bakanlık'a sunuldu!

Antalya kent merkezinde bulunan ve geçtiğimiz Eylül ayında kapatılarak yıkımına başlanan Real AVM'nin yerine yapılacak yeni AVM'nin ismi belli oldu. KOZZY AVM'nin proje sahibi Kuzguncuk firması ise bakanlık talebi ile projenin ÇED raporunu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sundu.

Antalya Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı!

ANTALYA'nın büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı.

Antalya Real'in yerine Kozzy AVM yapılacak!

Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım inşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Kuzguncuk Gayrimenkul) tarafından Muratpaşa Mahallesi sınırları içerisinde Real AVM'nin yerine Antalya Kozzy Alışveriş Merkezi'ni yapacak.

Real Merter'de 0 peşinatlı kampanya!

155 mağazalık “Toptan Tekstil AVM” alanının yanında, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 dairenin de yer aldığı Real Merter'de peşinatsız ödemeler yapılıyor..

Toptan Tekstil AVM'de benzersiz bir yatırım fırsatı!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter'de 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün..

Real Merter'de 5 yıl yüzde 0,42 faizle!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 5 yıl 0,42 faiz oranı uygulanıyor..

Real Merter'de 10 yıl 0,70 vadeyle!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 10 yıl 0,70 vade fırsatı sunuluyor..

Antalya Real AVM riskli yapı olarak tescillendi!

Haşim İşcan Kültür Merkezi karşılığı 2006 yılında yapılan ve Rönesans Holding'e satılan Real AVM, riskli yapı olarak tapuya tescil edildi.

real avm Bimeks mağazası Haberi

real avm Bimeks mağazası


Türkiye'nin en büyük teknoloji mağazalarından Bimeks, Türkiye'deki 135 inci şubesini Kocaeli'nin İzmit ilçesinde faaliyete geçirdi. Türkiye'nin en büyük teknoloji mağazalarından biri olan Bimeks, geçtiğimiz dönemde Electrovvorld ve Darty gibi iki büyük şirketin Türkiye şubelerini devralarak büyük bir atılım gerçekleştirmişti. İzmit'te faaliyet gösteren Real AVM içerisinde hizmet veren Darty'nin tabelasının değiştirerek açılışını yapan Bimeks firması, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası dolayısıyla sadece firma çalışanlarının katıldığı küçük çaplı bir açılış gerçekleştirdi. Bimeks mağazasının açılışının yapılacağını duyan vatandaşlar, sabah saatlerinde AVM önüne gelerek mağazanın açılmasını heyecanla bekledi. 

Mağaza açılışında konuşan Bimeks İcra Kurulu Üyesi Önder Yüksel, "İzmit'te üçüncü, Türkiye'de ise 135'ıncı mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz. 

Tüketici elektroniğinden beyaz eşyaya, küçük ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar 20 bine yakın ürünü avantajlı fiyatlar ve...