28 / 03 / 2024

Realty World ofisleri

Realty World ofisleri

Dünyanın en çok bilinen gayrimenkul markası olan Realty World artık İzmir Torbalı'da. Uzun yıllardır emlak sektöründe hizmet veren Ahmet Demir, Realty World ile ilçede hizmet verecek.

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Realty World Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Alhelal tarafından kuruldu.

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Palma Realty World Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Ekaterina Orlova tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün yıldızları ödül gecesinde buluştu!

Emlak sektörünün Antalya’da uzun yıllardır lokomotifi konumunda olan Realty World Riba Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık markası 2018'in yıldızlarına ödüllerini Akra Otel’de gerçekleştirilen özel bir davetle verdi.

QNB, Türkiye'de emlak danışmanlığı verecek!

Katar Ulusal Bankası (QNB), müşterilerine Türkiye pazarında emlak danışmanlığı hizmeti sağlamak üzere Realty World Turkey ile anlaşma imzaladı.

Katarlı QNB'den gayrimenkul yatırımı anlaşması!

QNB, Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı için Realty World Türkiye ile anlaşma yaptı.

Özkan Aydemir: Gayrimenkul alıcısı daha dikkatli!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, inşaat sektörünün 2019'a sıkıntılı girdiğini söyledi. Aydemir, gayrimenkul alıcısının yeni dönemde daha dikkatli davrandığını söyledi.

Bursa Nilüfer gayrimenkul sektörüne bakış 2018!

Realty World Uygar Gayrimenkul Nilüfer Bölge Uzmanı Ümit Korkman Bursa'nın Nilüfer ilçesi özelinde 2018 yılı gayrimenkul sektörünü değerlendirdi...

Realty World Türkiye, QNB Finansbank’ın gayrimenkul yatırım danışmanı oldu!

İki şirket arasında imzalanan anlaşma ile Realty World Türkiye, QNB Finansbank'ın Xclusive+ ve Private Banking üyelerinin gayrimenkul yatırım danışmanlığını yapacak...

RW Elfi Gayrimenkul 4. kuruluş yıldönümünü kutladı!

Gayrimenkul sektörünün Bursa'daki lokomotif firmalarından Realty World Elfi Gayrimenkul, 4. kuruluş yıldönümünü kutladı...

Krediyle gayrimenkul alımı azaldı!

Kredi kullanarak gayrimenkul alımının çok azaldığını belirten Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, elinde parası olanların ise yatırım için mevduata değil, gayrimenkule yöneldiğini ifade etti.

Konut satışlarında ivme kaybı yok!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, konut satışlarının, kentsel dönüşüm ve nüfus artışıyla birlikte bir ivme kaybetmeyeceğini açıkladı.

Endeksa ve Realty World Türkiye'den işbirliği!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com ile dünyanın önde gelen gayrimenkul franchise şirketlerinden Realty World Türkiye işbirliği gerçekleştirdi..

Bursa'da gayrimenkul fiyatları yükseliyor!

Konut alacakların acele etmesi gereken bir dönem olduğunu vurgulayan Realty World Elfi Gayrimenkul brokerı Özkan Aydemir, Bursa’nın gelecek vadeden bir şehir olduğu söyledi.

Realty World ofisleri Haberi

Realty World ofisleri

Kuşkusuz inşaat sektörünün en hızlı olduğu bölgelerin başında gelen Torbalı gün geçtikçe artan değeri ile birçok sektörün ve yatırımcının da dikkatini çekmekte. Artan nüfusu ve gelişen yapısıyla yatırımcılar için cazip kent haline dönüşen Torbalı, özellikle emlak ve gayrimenkul sektöründe çok hızlı bir şekilde büyüyor. Hizmete giren markalardan biri de Realty World Life Gayrimenkul oldu. Dünyanın en çok bilinen gayrimenkul markası olan Realty World Life Gayrimenkul Torbalı'daki ofisini geçtiğimiz haftalarda hizmete açtı. 


ULUSLAR ARASI HİZMET STANDARDI 


1973'de ABD'de kurulan Realty World, 2005'de Türkiye gayrimenkul pazarlama sektöründeki yerini aldı. Realty World, Türkiye'de inşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Garanti Koza Grubu'nun bünyesinde bulunmaktadır. Realty World Türkiye, 2006, 2007 ve 2008'de Realty World'ün bulunduğu ülkeler arasında en hızlı büyüyen marka ödülünün sahibi olmuştur. Garanti-Koza, profesyonel...