27 / 04 / 2024

recep altepe çalışmaları

recep altepe çalışmaları

Osmanlı ordularının seferlere gidiş ve gelişlerde ibadet ettiği tarihi namazgah ile Sofi Mehmet Efendi´nin camiinin de içinde bulunduğu Namazgah Parkı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek tekrar hizmete açıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki Ayder Yaylası'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti.

Kanal İstanbul'da kazı çalışmaları başlıyor!

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çılgın proje olarak isimlendirilen Kanal İstanbul'da kazı çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi.

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek!

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek" dedi

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin metro çalışmaları hızlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 500'ü aşkın yatak kapasitesine sahip Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci etabının da 20 Mayıs'ta açılacağını belirtti ve hastaneye gidecek metro çalışmalarının hızlanacağını kaydetti...

Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’ye kurulacak hastaneler için yapılan çalışmalar görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı salgın hastanelerinin yapımı için başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak hastanenin inşaat çalışmalarında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yapılacağını açıkladığı Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatında çalışmalar son süratsürüyor.

Atatürk Havalimanı'nda hastane çalışmaları başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, İstanbul'da 1000 yataklı iki hastane inşaatı için çalışmalar başladı. Atatürk Havalimanı'nda başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.

Deprem bizi beklemiyor, afetlere hazırlık çalışmalarımızı hızlandırmalıyız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Okullardan Yarınlara” programında konuştu. Erdoğan, "Deprem bizi beklemiyor, afetlere hazırlık çalışmalarımızı hızlandırmalıyız. Vatandaşlarımızdan depreme dayanıksız yapıları dönüştürülmesi noktasında bize yardımcı olmalarını istiyoruz" dedi...

Büyük İstanbul Tüneli’nin etüt çalışmaları tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrasya’dan sonra boğazın altından geçip ’Büyük İstanbul Tüneli’nin etüt çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yassıada'daki çalışmaları inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası olarak yeniden düzenlenen Yassıada'da devam eden çalışmaları incelemelerde bulundu.

Kentsel dönüşüm çalışmalarını süratle tamamlayacağız!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını süratle tamamlayacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehirler başta olmak üzere toplu taşıma öncelikli olarak ulaşım sorunu çözülmemiş yer bırakmayacaklarını belirtti.

Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci 100 günlük Eylem Planı kapsamında Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerinde yöresel konut projesi uygulanacak.

Gayrimenkul borsası için çalışmalar hızlanmalı!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 34. Toplantısı'nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gayrimenkul borsası için çalışmalar hızlanmalı" dedi.

recep altepe çalışmaları Haberi

recep altepe çalışmaları


Osmanlı ordularının seferlere gidiş ve gelişlerde ibadet ettiği tarihi namazgah ile Sofi Mehmet Efendi´nin camiinin de içinde bulunduğu Namazgah Parkı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek tekrar hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmanlı´yı kuran şehir Bursa´da tarihi tüm izleri ortaya çıkarmakta kararlı olduklarını söyledi.


Namazgah Mahallesi´nde bulunan parkın açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´nin yanı sıra AK Parti Bursa milletvekilleri Canan Candemir Çelik, Önder Matlı, Mustafa Öztürk, Bedrettin Yıldırım, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Yenisölöz Belediye Başkanı Güngör Özhan ile çok sayıda davetli katıldı.


Doğum günü hediyesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 17 Ocak tarihinin doğum günü olduğunu hatırlatarak, bu hizmetin kendisi için bir hediye olduğunu ifade etti. Konuşmasında Namazgah´ın tarihi özelliklerine değinen Başkan Altepe,...