11 / 12 / 2025
fuzul

Recep Altepe yeni projeleri

Recep Altepe yeni projeleri

Recep Altepe, yeni dönemde Sıcaksu ve Yalova yolunda kentsel dönüşümün başlayacağını, hayvanat bahçesinin daha da gelişip zenginleşeceğini, parklara büyük ağaçlar dikerek yeşillendirme çalışmalarına önem verdiklerini belirtti...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm uyarısı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, alanı ne olursa olsun hiçbir kurum ya da kişinin insan hayatıyla oynamaya hakkının bulunmadığını belirtti.

Recep Altepe: Sağlıksız 4 bin 100'den fazla binayı yıktık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 17 Ağustos depreminin 18'nci yıldönümünde, kent merkezindeki riskli binaların kaldırılmasından 0,50 emsal artışı ile riskli sitelerin yenilenmesine kadar hayata geçirilen tüm çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Recep Altepe'den İnegöl Fuar Merkezi´ne destek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 50 bin metrekare alana kurulacak modern fuar merkezine destek verdiklerini açıkladı.

Recep Altepe: Kentsel dönüşümde örnek adımlar attık!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bayramlaşma programında, Bursa yatırımlarını anlattı

Recep Altepe: Kırsala yatırımda engel yok!

Bursa Ziraat Odaları Platformu 1. Uludağ İstişare Toplantısı, sektörün tüm temsilcilerinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Kırsala yatırımda hiçbir engel yok” dedi.

Bursa Pir Abdal Türbesi hizmete açıldı!

Yenişehir’in Barcın bölgesinde Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Pir Abdal Türbesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete alındı.

Bursa Çelebi Mahalle Konağı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir Çelebi Mahallesi’nde 1 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen mahalle konağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Recep Altepe'den Bursa'ya imar müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaat sektöründe önemli sıkıntılara yol açması beklenen ve bu yıl sonunda yürürlüğe girecek olan ‘yeni tip imar yönetmeliği’ uygulamasının 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar uzatıldığını müjdeledi.

Recep Altepe'den kentsel dönüşüm çağrısı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şu anda Bursa’da binlerce binanın yıkılarak yenilendiğini hatırlatarak, depreme karşı tedbirini almak isteyen vatandaşları kentsel dönüşüm için kendilerine başvurmaya çağırdı.

Bursa Reşat Oyal Kültürparkı, nikah sarayına 2017'de kavuşacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Reşat Oyal Kültürparkı’nda, yeni ve modern bir nikah sarayı yapılacağını ve mekanın 2017 yılında hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi.

Bursa Reşat Oyal Kültürparkı’na nikah sarayı inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Reşat Oyal Kültürparkı’nda, yeni ve modern bir nikah sarayı yapılacağını ve mekanın 2017 yılında hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi.

Bursa Yenişehir'de cephe düzenleme çalışmaları başladı!

Bursa’ya eserleriyle değer katan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile birlikte Yenişehir’de devam eden cephe düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Recep Altepe yeni projeleri Haberi

Recep Altepe yeni projeleri


'Farkımız icraatlarımız' sloganı ile yeni dönemde yapacakları projeleri açıklayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni kanunla kırsal alanda, tarihi eserler konusunda büyükşehirin yetkilerinin artırıldığını belirtirken, sahiller ve sağlık ile şehir polisinin de belediyelere devredilmesini istedi. 


Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'ndeki tanıtım toplantısında Bursa halkıyla birlikte vizyonlarını belirlediklerini kaydeden Altepe, "Bölgesinde öncü lider bir kent oluşturacağız. Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak bu vizyon doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu fırsatları, imkanları en güzel şekilde değerlendirelim. Turizm yolundaki hedeflerimize yürüyelim. Bursa bir sahil şehri. Sahiller baştan başa düzenlenip turizme kazandırılacak. İlçe sahillerinin hepsi yatırım bekliyor. Uluabat Eko Kent projesi hayata geçirilecek. İznik Gölü canlandırılacak, her türlü aktiviteler yapılacak." dedi. 


ÇİN'DEN DAHA UCUZ 


Timsah Arena'nın bitme aşamasına yaklaştığına dikkat çeken Altepe, Velodrom'u şehre kazandıracaklarını, dünyada ve...