19 / 04 / 2024

recep ivedik 6 çekimleri

recep ivedik 6 çekimleri

Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için Bursa'da inşa ettiği bungalov evler yıkıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 milyon yeni konutu ülkeye kazandırmayı hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan deprem bölgesinde inşa edilen yeni konutlar ve kentsel dönüşüm projeleriyle önümüzdeki dönemde 6 milyon yeni konutu ülkeye kazandırmayı hedeflediklerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 milyon yeni konut müjdesi!

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamalarında vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 milyon yeni konutun müjdesini verdi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni prim desteği! 3 bin 552 lira verilecek! 6 aydan fazla işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim manifestosunda beş yılda 6 milyon istihdam sözü vererek, her bir vatandaş için aylık 3 bin 552 lira prim teşviki verileceğini açıkladı.

Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Köyde konut projesine savaş açıyor!

9 Aralık tarihinde Disney Plus'ta yayınlanacak olam Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Elektrik faturası 900 lira gelince köye yerleşme kararı alan İvedik, buradaki rant projesine savaş açıyor.

250 bin yeni konut projesine tepki: 1,6 milyon boş konut var

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu 250 bin yeni sosyal konut projesine tepki gösterdi. Türkkan, halihazırda 1.6 milyon konutun boş durduğunu söyledi.

TMO'dan şok fındık alımı açıklaması! Fındık fiyatları hangi ilde kaç TL? İşte fındık fiyat listesi 6 Eylül 2022...

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, bu sene TMO'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 10'uncu kez fındık alımıyla görevlendirildiğine dikkat çekti. Bugün hangi ilde fındık kaç lirdan satılıyor? İl il fındık fiyatları ne kadar oldu? İşte 6 Eylül 2022 fındık fiyat listesi...

2022 buğday taban fiyatı kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! 6 Haziran 2022 buğday fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2022 buğday taban fiyatını açıkladı ve milyonlarca çiftçi beklediği haberi aldı. Peki 2022 buğday taban fiyatı kaç lira oldu? 6 Haziran 2022 buğday ve arpa TMO, Edirne Ticaret Borsası, Konya Ticaret Borsası fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine sonrası duyurdu! 6 ay boyunca tüm ücretlerini devlet karşılayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Ek istihdam taahhüt eden firmaların işe alacakları her işçinin 3 veya 6 ay boyunca tüm ücretleri ve sosyal destek primlerini Çalışma Bakanlığı tarafından karşılanacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut var!

TOKİ ile başlatılan konut atılımının özel sektörün de gayretleriyle önemli bir dönüşümün gerçekleşmesini sağladığını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hala dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut bulunuyor." diye konuştu.

Depreme dayanıksız 6.7 milyon bağımsız bölüm dönüşecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz depreme dayanıksızlığı tescillenmiş 6,7 milyon bağımsız bölümün dönüşümünü mümkün olan en kısa sürede tamamlamaktır. İlk etapta 1,5 milyon öncelikli yapı için hızlı ve kararlı bir çalışma içindeyiz." dedi.

Depreme dayanıksız 6.5 milyon yapı dönüşmeli!

Yapımı tamamlanan 10 millet bahçesinin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depreme hazırlık planları çerçevesinde dönüştürülmesi gereken 6.5 milyonun üzerinde yapı olduğunu söyledi.

500 TOKİ konutu 6 ayda tamamlanacak!

Arnavutluk’ta 2019’da yaşanan deprem sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatını verdiği 500 konutun inşaası için çalışmalara başlandı. Bakan Kurum, konutların 6 ay içerisinde tamamlanacağını müjdeledi.

TOKİ'den İstanbul'a 6 bin 300 konut!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde 50 bin sosyal konut inşa edileceğini müjdeledi. 50 bin sosyal konut kapsamında İstanbul'a 6 bin 300 konut yapılacak. 

recep ivedik 6 çekimleri Haberi

recep ivedik 6 çekimleri

Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 6 için Bursa’da yaptırdığı bungalov evler şiddetli yağış nedeniyle dayanamayıp yıkıldı...

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Recep İvedik serisinin altıncı filminde; bir uçağın Afrika'nın ıssız bölgesine düşmesi sonrası başından geçen maceraları anlatacak. Çekimler, Bursa Karacabey'deki Longoz Ormanları'nda yapıldı.

Longoz'da Afrika ortamı yaratmak isteyen Gökbakar, alana bungalov evler inşa ettirdi. Çekimleri tamamlanan filminden geriye kalan set alanı Karacabey Belediyesi'ne hediye olarak bırakıldı. 

Set alanını merak edenler bölgeye akın etti. Ancak evler kar yağmura dayanamadı. Hepsi birer birer yıkıldı.  Şahan Gökbakar'ın, yıkılan evleri yeniden yaptıracağı iddia ediliyor.

Şahan Gökbakar Bursa'ya bungalov evler...