27 / 04 / 2024

Regnum Yaşam Sokağı dükkan kiralama

Regnum Yaşam Sokağı dükkan kiralama

Ankara'da yeni nesil iş merkezleri arasında yer alan ve  en ayrıcalıklı proje olarak gösterilen Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi’ndeki 8 iş merkezinde kiralama dönemi başladı. 

Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı!

Polat markasının 60 yıllık geçmişi ve deneyimiyle inşa ettiği Piyalepaşa İstanbul'da yaşam başladı. Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen karma konseptiyle Piyalepaşa İstanbul, ilk etap teslimleriyle birlikte ilk sakinlerini ağırlıyor.

Migros, Balance Güneşli Yaşam Sokağı'nda açıldı!

A plus olarak tasarlanan Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı...

Piyalepaşa'da yaşam Haziran'da başlıyor!

İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa'da yaşam Haziran'da başlıyor. "Bir semt yeniden inşa ediliyor" sloganıyla satışlarına devam eden projede konut, rezidans, ofis otel ve alışveirl sokağı yer alıyor...

Regnum Sky Tower, Çukurambar'a nefes aldıracak!

Regnum Sky Tower çok büyük otoparkı, yaşam sokağındaki ferah gurme ve alışveriş mekanları ile 2018’de Çukurambar’ın yoğunluğunu kısmen kendine çekerek bu bölgeye nefes aldıracak...

Regnum Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı!

Ankara'da yeni nesil iş merkezleri arasında yer alan ve  en ayrıcalıklı proje olarak gösterilen Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi’ndeki 8 iş merkezinde kiralama dönemi başladı. 

Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi iki kere kazanıyor!

Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi’ndeki ofislerde çalışanlar, boş zamanlarını yüzme havuzundan, pilatese; golften, boks ringine kadar iş merkezlerindeki çok sayıda sosyal donatı alanlarında geçiriyorlar.

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Konya Havzan Aile Yaşam Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti. Yıl sonunda teslim edilecek olan Havzan Aile Yaşam Merkezi ve Çocuk Sokağı Projesi bin 235 metrekarelik inşaat alanına sahip.

Yaşam sokağı konsepti Ankara’da çok sevildi!

Ankara, son yılların gözde mekanları “yaşam sokak”larına bu kez üst düzey bir sokak ekliyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, yaşam sokağı konseptinin Ankara’da da çok sevildiğini kaydetti.

Ataşehir'e WaterGarden yaşam, eğlence ve gastronomi merkezi açılıyor!

Ataşehir'in kalbinde 'yaşam, eğlence ve gastronomi' merkezi olarak konumlandırılan WaterGarden, İstanbullular'ın sosyal hayatına yön verecek. Nostalji Sokağı'ndan organik pazara pek çok alan mayısta ziyaretçiyle buluşacak

Balance Güneşli'de çalışanlar için Yaşam Sokağı oluşturuldu!

Güneşli'ye A Plus bir ofis inşa eden Balance Güneşli'de, çalışanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik “Yaşam Sokağı” oluşturuldu. Kiralama ve gayrimenkul yönetimi sektörünün önemli isimlerinden Sonae Sierra Reval'e teslim edildi.

Balance Güneşli'de çalışanlara yönelik Yaşam Sokağı oluşturuldu!

Güneşli'deki A Plus ofis projesi Balance Güneşli'de, çalışanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik "Yaşam Sokağı" oluşturuldu.

Güneşli Balance Yaşam Sokağı!

Güneşli Balance projesinde 17 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen konutların fiyatları, metrekare birim bazında 4 bin 800 TL olarak satışa sunuluyor. Projede Güneşli Balance Yaşam Sokağı yer alıyor.

Moda City bünyesindeki yaşam sokağı hızla büyüyor!

Ankara’nın yeni yaşam merkezi Moda City bünyesindeki yaşam sokağı mevcut oda sayısına eklediği her biri birbirinden farklı yeni stüdyo daireleri ile özellikle genç konuklarına sunduğu alternatifi artırdı...

Regnum Yaşam Sokağı dükkan kiralama Haberi

Regnum Yaşam Sokağı dükkan kiralama


Regnum’un sosyalleşme mekanı olarak kurgulanan “Yaşam Sokağı”nda, iş merkezlerinden biri için Arabica Coffee ile anlaşma sağlandı.

Ankara’nın yeni sembol binası Regnum Sky Tower, ayrıcalıklı lokasyonu, özgün mimarisi, geniş ofisleri ve çoğu iş merkezinde bulunmayan zengin sosyal alanlarının yanı sıra zemininde yer alan “Yaşam Sokağı” ile de Ankaralı’nın dikkatini çekmeyi başarıyor ve bu özellikleri ile Ankaralıların buluşma noktası haline gelecek. 

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, yeni trendlerden üçüncü dalga kahve akımında yer alan Arabica Coffee’nin, Regnum’lu kahve severlerin  uğrak mekanlarından biri olacağını söylerek şunları aktardı;

 “Kaliteli yaşamanın en büyük etkenlerinden biri de mutlu bir iş hayatı. Regnum’un, golf sahasından yüzme havuzuna kadar çok fazla aktivite alanına sahip olması, hem sosyalleşmeyi sağlıyor hem de iş yaşamında stresten uzaklaştırıyor. Regnum “Yaşam Sokağı”,...