19 / 04 / 2024

Rehabilitasyon merkezleri

Rehabilitasyon merkezleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle uyuşturucu bağımlılığına karşı devrim gibi proje hayata geçiyor. Türkiye'nin 5 ilinde rehabilitasyon merkezleri inşa edilecek.

Sağlıkta rehabilitasyon klinik oteller kurulacak!

Türkiye'de ilk kez, Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılarak denetimi yapılacak "Rehabilitasyon Amaçlı Kür Kliniği Konaklama Merkezleri (REHA-Klinik)" açılacak.

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

Gündüzlü Yaşam Merkezleri'nin sayısı artırılacak!

Engellilerin, gündüz bakım ve rehabilitasyon hizmeti aldıkları Gündüzlü Yaşam Merkezleri'nin sayısı bu yıl artırılacak.

Türkiye'nin 5 ilinde rehabilitasyon merkezi inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle uyuşturucu bağımlılığına karşı devrim gibi proje hayata geçiyor. Türkiye'nin 5 ilinde rehabilitasyon merkezleri inşa edilecek.

Konaklamalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezleri Yönetmeliği!

Konaklamalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezleri Yönetmeliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de kadın destek ve yaşam merkezleri yapılıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla, ilçe sınırları içerisinde bulunan 36 mahalleye Kadın Destek ve Spor Yaşam Merkezleri yapılıyor.

YNS Alışveriş Merkezleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YNS Alışveriş Merkezleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Çolak tarafından 1 milyon TL sermaye ile 23 Aralık'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi, Battalgazi Caddesi'nde kuruldu.

Bilecik sokak hayvanları tedavi ve rehabilitasyon merkezi ne zaman bitecek?

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve sokak hayvanlarının tedavi ve rehabilitasyonu noktasında büyük işlevler görecek olan Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, 2016 yılının ilk çeyreğinde hizmete girecek.

Eskişehir Tepebaşı'na rehabilitasyon merkezi açıldı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin Aşağısöğütönü Mahallesi’nde bulunan Yaşam Köyü’ne yeni bir 'Beceri ve sanat atölyesi' adı altında rehabilitasyon merkezi açıldı.

Eskişehir Tepebaşı rehabilitasyon merkezi hizmete açıldı!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin Aşağı söğütönü Mahallesi'nde bulunan Yaşam Köyü'ne bir 'Beceri ve sanat atölyesi' adı altında rehabilitasyon merkezi açıldı.

Giresun Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi!

Vali Hasan Karahan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Giresun Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu.

Adese Alışveriş Merkezleri arsa ihalesini kazandı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret, İstanbul Başakşehir'de 115 bin metrekare alan üzerinde bulunan taşınmazların arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemi ile satılması ihalesini kazandığını KAP'a bildirdi.

MİKADER Kapaklı Rehabilitasyon Merkezi 5 bloktan oluşacak!

Minik Kalplerle El Ele Derneği’nin (MİKADER), 40 çocuğun hayata kazandırılması için Kapaklı’da yapımına başladığı rehabilitasyon merkezinde Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz protokol üyeleri ile birlikte incelemede bulundu.

Aksaray'da Hayvan Rehabilitasyon Merkezi kuruluyor!

Aksaray Belediyesi, mevcut hayvan barınağına ek olarak kapasitesi, yapılan işlemleri ve mimari yeterliliği ile modern bir Hayvan Rehabilitasyon Merkezi kurdu.

Rehabilitasyon merkezleri Haberi

Rehabilitasyon merkezleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle madde bağımlılığına karşı devrim gibi projeye hazırlanılıyor. AMATEM ve ÇEMATEM'in temel tıbbi desteğinin devamı olarak Yeşilay ilk kez rehabilite merkezleri inşa edecek.

Sabah Gazetesi'nden Zeynel Yaman'ın haberine göre, Türkiye'nin  İstanbul, Ankara, İzmir, Samsun ve Şanlıurfa illerinde rehabilitasyon merkezleri kurulacak. Proje, madde bağımlılığıyla mücadelede devrim niteliği taşıyor. 

Yeşilay Başkanı Mücahit Öztürk, proje hakkında bilgi verdi. Öztürk, "Türkiye Bağımlılık Rehabilitasyon Modeli hizmet sunumu, finansmanı, insan kaynağı, akreditasyonu ve denetimi içeren bir model. Modelin hayata geçirilmesiyle tedavi, rehabilitasyon ve sosyal uyum süreçlerinin birbiriyle bağının güçlendirilmesi ve etkinliğinin artırılmasını amaçlıyoruz. İlk etapta Ulusal Uyuşturucu İle Mücadele Eylem Planı kapsamında kısa vadede 10 rehabilitasyon merkezini kuracağız. Önceliğimiz AMATEM olan her ilde rehabilitasyon merkezi açmak" açıklamalarında...