26 / 04 / 2024

Reina plaj mı olacak

Reina plaj mı olacak

SOSYETENİN gözde mekanlarından Reina'ya ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kararı belli oldu. İmar Kanunu'nda ' kamuya açık yüzme havuzu ' olarak görülen Reina'nm vatandaşa açılması gerekiyor...

Yalıkavak'taki cennet koyda özel sitenin işgal ettiği sahili Bakanlık kiraladı: Halk plajı olacak!

Bodrum'da özel bir sitenin sadece sakinlerinin kullanımına açtığı sahildeki işgale karşı önemli bir adım atıldı. Bakanlık tarafından sahil Hazineden kiralandı ve halk plajı yapılması için harekete geçildi. 

A101’de erkek parfüm ve deodorant seti 120 TL’ye, ultra akıllı saat 650 TL’ye, plaj hasırı 40 TL’ye düştü!

A101’de 10 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. Buna göre, A101'de 10 Haziran Cumartesi günü erkek parfüm ve deodorant seti 120 TL’ye, ultra akıllı saat 650 TL’ye, plaj hasırı 40 TL’ye düştü. İşte A101 10 Haziran Cumartesi fiyat listesi...

BİM yazı getirdi; sezon açıldı! Mayo, deniz şortu, plaj havlusu, plaj topu... İşte 26 Mayıs cuma fiyat listesi

BİM 26 Mayıs Cuma indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'e yaz geldi. Ünlü market mayo, deniz şortu, plaj havlusu, plaj topu birçok ürünü  26 Mayıs cuma günü satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpelerde büyük fırsat! Zen pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Pırlanta tektaş, tasarım, baget ve reina küpe almak isteyenler pırlanta küpelerin ne kadar olduğunu araştırıyor. Zen Pırlanta küpe almak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Peki Zen Pırlanta küpe fiyatları ne kadar? Zen'de pırlanta küpeler kaç TL? İşte Zen Pırlanta küpe 24 Eylül 2022 fiyat listesi.

ŞOK’ta kişisel bakım ürünlerinde yüzde 30 indirim! Bu fırsat kaçmaz…

ŞOK market 1 Haziran-31 Ağustos kataloğunu yayınladı. Yeni katalogda plaj ürünleri öne çıkarken Haziran ayının ilk haftasında geçerli olacak başka bir kampanya daha yaptı. 1-7 Haziran arasında Micellar temizleme suyundan nemlendirici kreme kadar kişisel bakım ürünlerinde tam yüzde 30 indirim var!

Yazın keyfini BİM’de çıkarın! Tüm plaj ürünleri burada…

BİM Market 27 Mayıs Cuma günü satışa sunacağı aktüel ürünlerin kataloğunu yayınladı. Birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı katalogda plaj ürünleri dikkat çekiyor. Özellikle de hava ısınmış ve yaz sıcakları bastırmışken tatil planları yapılmaya başlandı bile.

Assos'taki kaçak tesis için yıkım kararı!

Çanakkale Assos'ta hayata geçirilen kaçak plaj tesisinin, yıkımı için karar verildi...

İBB'ye rica ile tente yıkım suçlaması! 

İBB, Bebek'te Kemal Yıldırım tarafından işletilen restoranın tentesinde yıkım işlemi yaptı. Restoran sahibi Yıldırım, İBB'nin  Reina’nın eski sahibi Mehmet Koçarslan’ın ricasıyla yıktığını iddia etti. 

Cengiz Holding Cennet Koyu’nda plaj mı yapacak?

Muğla Bodrum'da Göl Mahallesi, Cennet Koyu’nda Mehmet Cengiz'e ait Cengiz Holding’in bünyesinde yer alan Bodrumbir Turizm Yatırım A.Ş, 4 adet mendirek yapısı ile 2 adet plaj yapmayı hedefliyor. Proje alanı kültür varlıkları, tabiat varlıkları, SİT ve koruma alanı içerisinde bulunuyor. 

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Antalya Konyaaltı'ndaki aykırı işletmelere müdahale edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde kendi alanı dışına taşan işletmelerin halkın plajı kullanımını kısıtlayıcı uygulamalarına müdahalede bulundu. Vatandaşların sahilden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için, localar ve ihlaller işletme sınırları içine alındı. 

Heybeliada Asaf Plajı'ndaki izinsiz yapılaşma durduruldu!

Doğal sit alanı olan Heybeliada’da Asaf Plajı’na beton dökülerek denizin doldurulduğu öğrenildi. 50 ton beton dökülen Asaf Plajı’ndaki çalışmalar durdurulurken mesire alanını kiralayan şirketten geri adım atıldı...

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yaptığı açıklamada, Antalya'da kapsamlı 2 halk plajı açacaklarını müjdeleyerek, "Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait." diye konuştu.

Reina plaj mı olacak Haberi

Reina plaj mı olacak

Bir süredir inceleme yürüten Bakanlık, Reina'nm yıkılarak, eski kayıtlarmdaki gibi havuz, plaj ya da gazino olması gerektiğine karar verdi. Reina'mn yerinde 12 odalı otel, duşlar, 6 adet abdesthane, kömürlük ve soyunma odaları bulunması gerekiyordu. 

Havuzu kapatılmış Ancak bulunması gereken havuzun üstünün çelikle kapatılarak pist yapıldığı öğrenildi. Bakanlığın kararında, bodmm kata depolar konulduğu, giriş katın üzerinin açılabilir kapanabilir tenteli olduğu gibi tespitlere yer verildi. Bakanlık ayrıca kayıtlarda yer alan kullanma şekline göre işletme ruhsatımn değiştirilmesi istedi. Eğlence mekanına otel vizesi de çıkmadı. İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Ayyıldız söz konusu karan Büyükşehir Belediyesi'ne...