26 / 04 / 2024

Relux Heights görseller

Relux Heights görseller

Tepeüstü Relux Heights 173 görselleri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Relux Heights 173 ev ve ofis seçenekleri ile İstanbul Avrupa Yakası 'nda Ümraniye Tepeüstü 'nde yükseliyor.

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görünürdü? O görsellere yorum yağdı!

İstanbul'un tarih dokusu korunsaydı bugün nasıl görüneceğine ilişkin görsellere sosyal medyada yorum yapdı. İşte o görseller ve gelen yorumlar...

Samsung Galaxy Watch 6: Sızan görseller ve renk seçenekleri!

Samsung, yeni ürünlerini piyasaya sürmek için çalışmalarını hızlandırıyor. Galaxy Watch 6'nın görselleri sızdırıldı ve renk seçenekleri ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Deprem konutlarının detayları peş peşe geldi! En çok zemin artı 3-4 katlı ve 3+1 konutlar yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehirde ilk etapta 199 bin 739 kalıcı konut ile 73 bin 972 köy evi inşa edilecek. Zemin artı 3-4 katı aşmayacak konutlar, brüt 105 metrekare, net 85 metrekare ve 3 artı 1 şeklinde yapılacak. İşte ayrıntılar ve görseller...

Xiaomi’nin otomobilinden yeni görseller ortaya çıktı!

Yakın zamanda otomotiv sektörüne adım atmaya hazırlanan teknoloji devi Xiaomi'nin ilk modelinden yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte detaylar...

Instagram’da yapacağınız alışverişlere dikkat! Bir anda banka hesabınız boşalabilir!

Instagram’dan yapılan alışverişlerde mağduriyetlerin ardı arkası kesilmiyor. Profillere göz boyamak için eklenen kaliteli görseller ve on binlerce sahte takipçi, her gün binlerce kişinin oltaya takılmasına yol açıyor. İşte detaylar...

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinin ilk görselleri ortaya çıktı!

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinin ilk görselleri de ortaya çıktı. İşte İlk Evim projesiyle ilgili o görseller...

Torkam E5 örnek daire!

Toplam 234 adet dairenin yer aldığı Torkam E5 örnek daire görseller yayınlandı. Projede yer alan daire alanları 54 metrekare ile 124 metrekare arasında değişiyor....

Ispartakule Bizim Evler 7 görseller!

İhlas Holding  imzası taşıyan Bizim Evler 7 Ispartakule projesi Kanal İstanbul'un yanı başında 3.havalimanına ise yakın mesafede inşa edildi..

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap görseller!

İstanbul'un yatırım değeri ve kaliteli yaşamıyla cazibeli bölgesi Silivri'de konumlandırılan KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesinde 1.508 sosyal konut bulunuyor..

Ege Vadisi Çankaya görseller!

"Kalbi Ege’de kalanlar için Ankara’da eşsiz bir Ege yaşamı başlıyor" sloganı ile tanıtılan Ege Vadisi'nde Ege, Foça ve Cunda olarak 3 etap bulunuyor..

Nef Ormantepe görseller!

409 daireden meydana gelen NEF Ormantepe'de ev fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 35 bin metrekare arsa alanına sahip..

Avcılar Mars 19 görseller!

Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanan Avcılar Mars 19  projesinde aile tipi 1+1 daireler 424 bin TL'den başlıyor..

Ebruli Ispartakule görseller!

2020 yılında teslim edilecek olan Ebruli Ispartakule projesinde  2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor..

Relux Heights görseller Haberi

Relux Heights görseller

Henüz proje aşamasında olan Reluz Heights 173, İstanbul Finans Merkezi'nin yanında Ümraniye Tepeüstü'nde inşa edilecek. Tepeüstü Relux Heights 173 görselleri haberimizde yer alıyor.


Ev ve ofis seçenekleri sunan projede daireler küçültülebiliyor ya da genişletilebiliyor. Proje GAD Mimarlık Gökhan Avcıoğlu imzası taşıyor.


Altunbüken İnşaat tarafından inşa edilen Relux Heights 173, Xpand, Kidz, Flexx ve Club kısımlarına sahip. Proje alışveriş merkezleri ve sosyal alanlara yakın yükseliyor.



Tepeüstü Relux Heights 173'te, eğlence alanları, çocuk oyun alanları, müzik stüdyosu, video konferans, sinema, sunum odaları, resaturan, kafe ve otopark bulunuyor.



Tepeüstü Relux Heights 173 görselleri