28 / 03 / 2024

relux heights tepeüstü 173 iletişim

relux heights tepeüstü 173 iletişim

Altunbüken İnşaat İstanbul Ümraniye'nin Tepeüstü mevkiinde Relux Heights 173 projesini hayata geçiriyor. Xpand, Flexx, Club ve Kidz bölümleri bulunan Relux Heights 173 Tepeüstü satılık daireler hakkında detaylar henüz kesinleşmedi.

Ümraniye Tepeüstü Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Tepeüstü mahallesi, 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Bursa Nilüfer'de üst hakkı tesisi kurularak kiralama ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Gümüştepe Mahallesi'ndeki 19 bin 3 metrekarelik parsel üzerinde 15 yıl süreli üst hakkı tesisinin kurularak kiralanması işi ihale ediyor.

Sultangazi'ye metro ve tramvay müjdesi!

Yerel seçimler için hazırladığı projeleri anlatan Sultangazi AK Parti Belediye Başkan adayı Abdurrahman Dursun, yeni dönemde Vezneciler- Sultangazi- Fenertepe metro hattı ile Habibler-Tepeüstü tramvay hatlarının hayata geçirileceğini söyledi.

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi açıldı!

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Tepeüstü Şubesi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tepeüstü Mekan Yapı İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepeüstü Mekan Yapı İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ümraniye'de kuruldu.

Derinkaya Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derinkaya Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümit Sak tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, Eski Kadıköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Mersan Kağıtçılık Reklam Metal İnşaat Kimya Gıda ve Medikal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mersan Kağıtçılık Reklam Metal İnşaat Kimya Gıda ve Medikal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Rıdvan Beken Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi'nde kuruldu.

Still Yapı Proje Dekorasyon Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Still Yapı Proje Dekorasyon Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Öner Uğur tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Işıklar Tasarım Yapı Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıklar Tasarım Yapı Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nesib Söker tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Gürel Teknik Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Teknik Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Gürel tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, 30 Ağustos Sokak'ta kuruldu.

Çalim İnşaat Yapı Malzemeleri ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalim İnşaat Yapı Malzemeleri ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Çalı tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Gürkayalar İnşaat Nakliye Kimya Ambalaj Medikal Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürkayalar İnşaat Nakliye Kimya Ambalaj Medikal Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Unus tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ümraniye, Tepe Üstü Mahallesi'nde kuruldu.

relux heights tepeüstü 173 iletişim Haberi

relux heights tepeüstü 173 iletişim

İstanbul Ümraniye'de hayata geçmeye hazırlanan Relux Heights 173 İstanbul Finans Merkezi'nin yanında hayata geçiyor.Proje metroya bir kaç dakika yürüme mesafesinde yer alıyor.


Altunbüken İnşaat tarafından inşa edilen Relux Heights 173 Konutları'nda sinema, sunum salonları, video konferans odaları, müzik stüdyosu, eğlence odaları, çocuk oyun alanları, otopark, restaurant ve cafeler, spor alanları gibi imkanlar mevcut.


Relux Heights 173 Tepeüstü satılık daireler kullanım şekline göre genişletilip, daraltılabiliyor. Projede GAD Mimarlık Gökhan Avcıoğlu'nun imzası yer alıyor.


Ümraniye Tepeüstü mevkiinde hayata geçecek olan projede Xpand, Flexx, Club ve Kidz bölümler yer alıyor. Proje hakkında detaylar kesinleşmedi.


Relux Heights 173 Tepeüstü iletişim

Telefon: 444 3 759

Web: http://www.relux.com.tr/

Merve...