24 / 04 / 2024

remax franchise ofis

remax franchise ofis

1973 yılında kurulan RE/MAX, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumu. 89 ülkede, 6 bin 500 franchise ofis ve 90 bine yakın gayrimenkul danışmanı bulunuyor...

RE/MAX Türkiye 2019'da 40 ofis açacak!

Gayrimenkul danışmanlığı şirketi RE/MAX Türkiye, 2019'da 40 ofis açacak. Böylece en az bin gayrimenkul danışmanı daha ekibe dahil edilecek. Franchise giriş bedeli büyük şehirlerde 32 bin dolar, küçük şehirlerde ise 16 bin dolar seviyelerinde bulunuyor.

Blue Road basın lansmanı düzenlendi!

Arthur & Miller Real Estate, Blue Road şirketiyle işbirliği lansmanı 13 Aralık sabahı, NEF09 Eğitim Salonu’nda düzenlendi. Lansmana, 20’ye yakın merkez ve franchise ofis yöneticisi katılım gösterdi. 

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

Gayrimenkul danışmanlığı girişim fırsatları sunuyor!

Gayrimenkul sektöründe tecrübeli danışman arayışı girişim fırsatları yaratıyor. 5 Haziran'da yürürlüğe giren Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik sayesinde büyümenin hızlanması bekleniyor. Bu çerçevede 7 şirket 2018 sonuna kadar 196 franchise ofis açmayı planlıyor.

REMAX İKON'dan Ataşehir'de yeni satış ofisi!

REMAX İKON Ticari Ofis Projelerine bir yenisini daha ekledi. REMAX Ataşehir'de CANAN BUSİNESS projesinin sıfır satışlarına yöneldi. 

Realty World Türkiye, Van'da ofis açtı!

Türkiye’nin en çok tercih edilen gayrimenkul franchise markası Realty World Türkiye, Van’daki ilk ofisini açarak Türkiye genelinde toplam 200’e yakın ofis sayısına ulaştı

Emlak İstasyonu bu yıl 30 franchise ofis açacak!

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını açıkladı.

Emlak İstasyonu Muğla Ortanca'da ofis açtı!

Emlak İstasyonu büyümeye devam ediyor. Emlak İstasyonu Muğla'nın Ortaca bölgesinde yeni yeni franchise ofis açtı.

Emlak İstasyonu Aydın, Didim ve Muğla, Ortaca ofislerini açıyor!

Türkiye`de yeni franchise ofis açılışlarıyla adından söz ettiren Emlak İstasyonu, Aydın, Didim ve Muğla, Ortaca ofislerini açıyor.

ERA Gayrimenkul, 3 ayda 12 ofis açtı!

Girişimci adaylarına az sermaye ile kendi işlerine sahip olma fırsatı tanıyan uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ağustos ayından bu yana 12 yeni franchise'ı daha bünyesine katarak ofis sayısını 45’e yükseltti.

Emlak İstasyonu, Kocaeli franchise ofisini açıyor!

Türkiye`de yeni franchise ofis açılışlarıyla adından söz ettiren Emlak İstasyonu, Brokerlığını Hamiyet Aybedir`in yapacağı Emlak İstasyonu, Kocaeli franchise ofisini açıyor.

Emlak sektöründe franchise atağı!

Son zamanlarda emlak sektöründe yaşanan gelişmeler emlak ofislerini de etkisi altına aldı. Pazarda ofisleşme yarışına giren ulusal ve uluslararası franchise markaları birbirlerinden ofis ve müşteri kapmak için tv reklamlarına başladılar.

Emlak İstasyonu bu yıl 15 franchise ofis açacak!

Sektör içerisinde artan rekabetin markaları farklılaşma noktasına ittiğini belirten Emlak İstasyonu Koordinatörü Erkan Bayrak, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını dile getirdi.

remax franchise ofis Haberi

remax franchise ofis

Ülkemizde Tek Şirketler Grubu tarafından kurulan RE/MAX Türkiye Genel Müdürlük, Türkiye ve KKTCyi kapsıyor. RE/MAX Türkiye bini aşkın girişimci tarafından yaygın modern ofisleri ile profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmeti veriyor. 1997 yılından bugüne Türkiye'de faaliyette bulunuyor. RE/MAX Türkiye Genel Müdürü Murat Goldştayn, gayrimenkul sektöründe 15 yıldır büyüme kaydeden, kurumsal ve yerleşmiş bir kurum olmanın gururunu yaşadıklarını ve sahip oldukları deneyim ile daha başarılı franchiselar yarattıklarını söylüyor ve şöyle devam ediyor: “Böylelikle de girişimcilere yeni fırsatlar sağlıyoruz. RE/MAX'in girişimciler tarafından kurulan ve yönetilen bir kurum. Önümüzdeki günlerde yeni franchise bölgeleri oluşturacağız ve bu amaçla, ileriyi gören, girişimci ruha sahip, üniversite mezunu, özel sektörde, kamuda deneyim sahibi veya daha önce kendi işini yöneten iletişim becerileri yüksek kişilerle ilerlemek istiyoruz. Daha...