26 / 04 / 2024

remax girişimci sayısı

remax girişimci sayısı

1973 yılında kurulan RE/MAX, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumu. 89 ülkede, 6 bin 500 franchise ofis ve 90 bine yakın gayrimenkul danışmanı bulunuyor...

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Erdoğan duyurdu! Başvuran herkese geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verilecek!

Beştepe'deki “1 Milyon İstihdam Projesi” Kamuoyu Bilgilendirme Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi verileceğini söyledi.

Stajyerlik sigorta girişi sayılacak mı? EYT'de yeni detay ortaya çıktı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı. Peki stajyerlik sigorta girişi sayılacak mı? İşte EYT'deki 'kısmi emeklilik' ayrıntısı...

KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketleri ve genç girişimci desteği ile ilgili paylaşımda bulundu. Peki, KOSGEB genç girişimci desteği 2022 ne kadar? Genç girişimci yaş sınırı nedir?

Kapıkule'den günlük araç çıkış sayısı rekora ulaştı!

Ticaret Bakan Yardımcısı Turagay, Kapıkule'de tır giriş ve çıkışının arttığını belirterek, "Bizim Türkiye'den gönderdiğimiz araç sayısı günde bin 200'ü bulmuş durumda. Bu bir rekor." dedi.

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

AVM sayısı arttıkça mağazalaşma sayısı da artıyor!

Giriş kapısına yakın, otopark asansörünün çıkışında ya da köşede yer almak. Bütün bunlar AVM’deki mağazanın ziyaretçi sayısını etkiliyor. Hatta yürüyen merdivenlerin konumu bile ciroya yansıyor. Nasıl mı?..

ERA Gayrimenkul ofis sayısını 100'e çıkaracak!

2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılmasını hedefliyor.

Mehmet Korkmaz: Pamukkale'de yabancı turist sayısı azaldı!

Denizli'nin dünyaca ünlü turizm cenneti Pamukkale'ye yılın ilk 6 ayında 700 bin kişinin giriş yaptığı açıklandı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz "Yabancı turist sayısında ciddi azalma var'' dedi.

Era Gayrimenkul bünyesinde yüzde 30 kadın girişimci var!

ERA Gayrimenkul bünyesindeki kadın girişimcilerin oranı yüzde 30’ları buldu. ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, sektördeki girişimci sayısının Türkiye ortalamasının çok üstünde olduğunu söyledi.

Kelebek 2015 yılında mağaza sayısını 200'e çıkaracak!

2014 yılının en hızlı büyüyen mobilya ve mutfak markası olan Kelebek, 2015 yılında mağaza sayısını 200’e çıkarmayı hedefliyor. Kelebek, yeni mağazalarıyla hem farklı coğrafyalardaki tüketicilere ulaşıyor, hem de girişimciler için cazip yatırım imkanı sunu

Kadın girişimci çevreyi koruyor!

ANKARALI genç girişimci Özge Durukan Öçalan'ın sahibi olduğu Nartus Proje ve Çevre Danışmanlığı şirketi, Gaziosmanpaşa'da faaliyete geçti. Bünyesinde çok sayıda çevre, inşaat ve ziraat mühendisi barındıran şirket, iş dünyasının korkulu rüyası olan konular

Soğuk havalar AVM'lerin ziyaretçi sayısını artırdı!

Kasım ayının yağışlı ve soğuk geçmesi Türkiye’deki alışveriş merkezlerinin (AVM) cirosunu arttırdı. Geçtiğimiz haftasonu AVM’lerin ziyaretçi sayısı yüzde 25 artarken, girişlerde uzun kuyruklar oluştuğu gözlendi.

remax girişimci sayısı Haberi

remax girişimci sayısı

Ülkemizde Tek Şirketler Grubu tarafından kurulan RE/MAX Türkiye Genel Müdürlük, Türkiye ve KKTCyi kapsıyor. RE/MAX Türkiye bini aşkın girişimci tarafından yaygın modern ofisleri ile profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmeti veriyor. 1997 yılından bugüne Türkiye'de faaliyette bulunuyor. RE/MAX Türkiye Genel Müdürü Murat Goldştayn, gayrimenkul sektöründe 15 yıldır büyüme kaydeden, kurumsal ve yerleşmiş bir kurum olmanın gururunu yaşadıklarını ve sahip oldukları deneyim ile daha başarılı franchiselar yarattıklarını söylüyor ve şöyle devam ediyor: “Böylelikle de girişimcilere yeni fırsatlar sağlıyoruz. RE/MAX'in girişimciler tarafından kurulan ve yönetilen bir kurum. Önümüzdeki günlerde yeni franchise bölgeleri oluşturacağız ve bu amaçla, ileriyi gören, girişimci ruha sahip, üniversite mezunu, özel sektörde, kamuda deneyim sahibi veya daha önce kendi işini yöneten iletişim becerileri yüksek kişilerle ilerlemek istiyoruz. Daha...