26 / 04 / 2024

remax ofis sayısı

remax ofis sayısı

Türkiye pazarında bugün 255 ofisle hizmet veren RE/MAX, 2016 yılında bu rakamı 300'e çıkarmayı hedefliyor. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, konut sektöründeki büyümenin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söylüyor.

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

Nidapark Bomonti'de konut sayısı değişti!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesinde konut konut sayısı 840 oldu. Projede ayrıca 102 adet ofis, 168 adet otel odası ve 12 adet ticari ünite de yer alacak.

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

Sinpaş Gökorman'da bağımsız bölüm sayısı 428 oldu!

Eylül ayında satışa çıkan Sinpaş Gökorman projesine 8 adet dükkan-ofis de dahil edildi. Böylece projedeki toplam bağımsız bölüm sayısı 428 oldu..

ERA Gayrimenkul ofis sayısını 100'e çıkaracak!

2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılmasını hedefliyor.

Balance Güneşli nitelikli ofis projelerinin sayısını artırıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en gözde yerleşim merkezlerine komşu olan Güneşli'de hayata geçen Balance Güneşli projesi lokosyonu ile değer yaratıyor. Proje nitelikli ofis projelerinin sayısını artırıyor.

ERA Türkiye ofis sayısını 35'e yükseltti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. İzmir’e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35’e yükseltti.

ERA Türkiye ofis sayısını 35'e çıkardı!

Uluslararası gayrimenkul şirketi ERA. ekonomiye oian güveninin göstergesi olarak Türkiye'deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. Bu kapsamda son olarak İzmir'e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35'e yükseltti.

Era Türkiye, 2014'te 52, 2016’da 200 ofis sayısına ulaşmayı hedefliyor!

Era Türkiye ve Era Akademi'yle ilgili sorularımızı yanıtlayan Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, şu anda 23 ofislerinin olduğunu, bu sayıyı 2014 yılında 52, 2016’da ise 200 ofis sayısına ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti...

Wec International 2014’te ofis sayısını 110’a çıkarmayı hedefliyor!

Yerli ve yabancı 70’in üzerinde franchise ofisi bulanan Wec International ofis sayısını yıl sonuna kadar 110’a çıkarmayı hedefliyor. Firma bu yıl Almanya, Azerbaycan ve Bulgaristan’da da ilk franchise ofislerini açacak…

Remax Türkiye'nin 2013'teki ofis sayısı 250 olacak!

RE/MAX Türkiye Genel Müdürü Murat Goldştayn, gayrimenkul sektörünün hareketliliği ve yüksek cirolarla çalışması nedeniyle, girişimcilere büyük fırsatlar sunduğunu söylüyor. Remax Türkiye'nin 2013'teki ofis sayısı 250'ye ulaşacak...

ERA Gayrimenkul ofis sayısı 22'ye ulaştı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün güçlü markası ERA Türkiye ofis ağına bir yenisini daha ekledi. ERA ailesine eklenen İstanbul Pendik Kurtköy ofisi ile franchise ağına bağlanan ofis sayısı 22’ye ulaştı...

Esas Gayrimenkul İngiltere'deki AVM sayısını yediye çıkardı!

Küresel krizin yarattığı fırsatları değerlendiren Esas Gayrimenkul, ingiltere'deki ofis ve AVM yatırımlarına üç yeni AVM ve bir ofis daha ekledi. Böylece Esas Gayrimenkul İngiltere'deki AVM sayısını yediye çıkardı...

remax ofis sayısı Haberi

remax ofis sayısı

RE/MAX yaklaşık 19 yıl önce girdiği Türkiye'de gayrimenkul pazarındaki değişimin öncü şirketlerinden biri oldu. Gayrimenkul sektöründe standartların oluşması ve profesyonelleşme konusunda önemli adımlar atan şirket, bugün Türkiye genelinde 255 ofis ve 2 bin 800 gayrimenkul danışmanıyla hizmet veriyor. Önümüzdeki beş yılda gayrimenkul danışmanı sayısını 9 bin 999'a çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "RE/MAX gayrimenkul danışmanları, şirketimizin sistemiyle birlikte kendi işlerinin sahibi olan girişimcilerden oluşuyor. 2015 yılı başında sistemimizde yaklaşık 2 bin 200 gayrimenkul danışmanı vardı. Şu anki sayımız 2 bin 800'ü aştı. Sektörde güvenilirlik ve profesyonelliğin önemi artıyor. Bu da bizi farklı kılıyor" diyor. 2015'teki iki seçime rağmen konut sektörünün büyüdüğünü söyleyen Goldştayn'a göre 2016'da da bu büyümeye devam edecek. Büyümenin süreceğini, kentsel dönüşümün yine...