23 / 04 / 2024

RE/MAX taşıma hizmeti

RE/MAX taşıma hizmeti

1973'te kurulan RE/MAX, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumlardan biri konumunda bulunuyor. 97 ülkede yaklaşık 6 bin 500 franchise ofisi ve 100 bine yakın gayrimenkul danışmanı var. 

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

RE/MAX'tan evden eve nakliyat hizmeti!

1973'te kurulan RE/MAX, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumlardan biri konumunda bulunuyor. 97 ülkede yaklaşık 6 bin 500 franchise ofisi ve 100 bine yakın gayrimenkul danışmanı var. 

RE/MAX Türkiye, kadınları çalışma hayatına davet ediyor!

Kadınların iş hayatında aktif rol almasını destekleyen ve girişimciliğe teşvik edici faaliyetleri ile öne çıkan RE/MAX Türkiye, yüzde 50’ye yaklaşan kadın çalışan oranı ile kadın istihdamı sağlıyor. 

RE/MAX Türkiye’den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, 9 Mart’ta Taksim’de gerçekleşecek...

RE/MAX Türkiye'den Akdeniz Bölgesi'ne özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, Antalya'da 2 Şubat'ta gerçekleşecek...

Evrim Kırmızıtaş Re/max Amerika listesinde 7'nci sırada!

Re/max Amerika tarafından yeni açıklanan listeye göre yaklaşık 200.000 danışman arasından 2018 yılı Ocak-Nisan ayları toplam ciroda DÜNYA CİRO 7.ci'si Evrim Kırmızıtaş Başaran oldu.

RE/MAX Beta 10 Mayıs'ta Ataşehir'de açılıyor!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyetlerini sürdüren RE/MAX,  5 yıl sonra danışman sayısını 9 bin 999'a çıkaracağını geçen yıl açıklamıştı. RE/MAX bu kapsamda büyümeye devam ediyor. 

RE/MAX Cadde Bağdat Caddesi’ndeki durgunluğu çözüyor!

RE/MAX Cadde, Bağdat Caddesi’nde müteahhitler ile daire sahipleri ile yaşanan mağduriyetleri çözüyor..

Evrim Kırmızıtaş RE/MAX International dünya birinciliği ödülünü aldı!

Evrim Kırmızıtaş Başaran RE/MAX International dünya birinciliği ödülünü Türkiye'ye getiren ilk ve tek kadın emlak danışmanı olmayı başardı.

RE/MAX Türkiye 6 bin 500 ofisli dünya devi!

Murat Goldştayn Re/Max Türküye'nin geldiği noktayı Elele Türkiye'nin Markaları Dergisi'nde paylaştı. İşte o yazı...

Zeyteks İnşaat Metal Tekstil Ve Taşıma Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeyteks İnşaat Metal Tekstil Ve Taşıma Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeynel Güzel tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

Ankara İvedik OSB'de Re/Max Karem Ofisi açıldı!

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 30 yıllık emlakçılık tecrübesi Re/Max marksıyla buluştu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İvedik OSB Başkanı Hasan Gültekin, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım’ın gerçekleştirdiği Re/Max Karem ofisinin açılışında iş ve siyaset dünyasından d

RE/MAX taşıma hizmeti Haberi

RE/MAX taşıma hizmeti

Türkiye'de Tek Şirketler Grubu tarafından kurulan RE/MAX Türkiye Genel Müdürlüğü Türkiye ve KKTC'yi kapsıyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; gayrimenkul yatırım yapacak ya da kiralık ev, ofis arayan herkesin yolu bir biçimde RE/MAX'a düşer. Firma 1997'den bu yana Türkiye'de faaliyet gösteriyor. Profesyonel gayrimenkul danışmanlığı hizmeti, tüm dünyada gayrimenkul pazarlama imkanı, kapsamlı eğitimler, yaygın network ağı gibi özellikler Türkiye'de ilk kez RE/MAX tarafından hayata geçirildi. Geçen gün yolda giderken bir kamyon dikkatimizi çekti. Evden eve nakliyat yapan bir kamyonun üzerinde RE/MAX reklamını görünce bir pazarlama aktivitesi diye düşündük. Araştırıp sorunca işin aslının farklı olduğunu gördük. Firma gayrimenkul danışmanlığı yaptığı müşterilerine evden eve nakliyat hizmeti de vermeye başlamış. Alım satım ve kiralama işlemleri sonrasındaki taşınma işlemleri için de profesyonel yardım...