25 / 04 / 2024

REMAX Türkiye bayilik seminerleri

REMAX Türkiye bayilik seminerleri

RE/MAX markasıyla franchise ofisi açmak isteyenler için RE/MAX Türkiye tarafından gerçekleştirilen bayilik seminerlerinin bir yenisi, 11 Ocak Cumartesi 2020 tarihinde Antalya’da gerçekleştiriliyor.

RE/MAX Türkiye bayilik semineri Antalya’da!

RE/MAX markasıyla franchise ofisi açmak isteyenler için RE/MAX Türkiye tarafından gerçekleştirilen bayilik seminerlerinin bir yenisi, 11 Ocak Cumartesi 2020 tarihinde Antalya’da gerçekleştiriliyor.

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri yapıyor. Etkinlik, 13 Nisan’da Taksim’de gerçekleşecek...

RE/MAX Türkiye’den Ankara’ya özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyen girişimciler için 6 Nisan'da Ankara'da bir seminer düzenleyecek.

RE/MAX Türkiye’den özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye’den bir franchise ofisi açmak amacıyla bir bayilik semineri düzenleyecek. Ücretsiz olan seminer, 6 Nisan 2019 tarihinde Antalya'da gerçekleşecek.

RE/MAX Türkiye’den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, 9 Mart’ta Taksim’de gerçekleşecek...

RE/MAX Türkiye'den Akdeniz Bölgesi'ne özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, Antalya'da 2 Şubat'ta gerçekleşecek...

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Doriva Türkiye'de bayilik vermeye başladı!

Vefa Holding'ten yapılan açıklamaya göre, kendine özgü tasarımlara sahip Doriva, Türkiye genelinde yeni bayileri ile daha da güçlenmeyi hedefliyor.

Türkiye Markaları Arap Coğrafyasına Kuveyt Fuarı ile açılıyor!

Bölgede ilk olma özelliği taşıyan ve Kuveyt’te gerçekleşecek ‘ Türkiye Markaları Franchising ve Bayilik Fuarı’na, Arap Yarımadası’na açılmak, bölgede yatırım yapmak isteyen Türk markaları katılıyor.

ERA Türkiye, Anahtar Seminerler ile gayrimenkul danışmanlarını arıyor!

Avrupa ve Ortadoğu’ nun en yaygın ve başarılı gayrimenkul bayilik ağı ERA, Türkiye pazarında da başarılı bir şekilde faaliyet göstermeye devam ediyor. ERA Türkiye, Anahtar Seminerler ile gayrimenkul danışmanlarını arıyor.

ERA Türkiye Anahtar Seminerleri ile kazandırmaya devam ediyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en yaygın ve başarılı gayrimenkul bayilik ağı ERA, Türkiye pazarında da başarılı bir şekilde faaliyet göstermeye devam ediyor. Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul akademisi, ERA Akademi’de düzenlenecek.

REMAX Türkiye büyük ödülü sahibine verdi!

RE/MAX Türkiye, bir ilke imza atarak gayrimenkul sektörü tüketicilerine yönelik bir çekiliş düzenleyerek hediye yağmuru başlattı. Çok çeşitli hediyelerin çekilişle belirlenen talihlilere teslim edilirken büyük ödülde sahibini buldu...

ERA Türkiye, Bayim Olur Musun'a sponsor oldu!

Türkiye'nin en büyük franchising ve de bayilik fuarı olan "Bayim Olur Musun?" bu yıl ilk kez bir gayrimenkul markasının ERA Türkiye'nin ana sponsorluğunda gerçekleştirildi

REMAX Türkiye bayilik seminerleri Haberi

REMAX Türkiye bayilik seminerleri

115’in üzerinde ülkede, yaklaşık olarak 8.000’den fazla franchise ofisi ve 125 binin üzerinde gayrimenkul danışmanı ile dünyanın en çok gayrimenkul satışı yapan RE/MAX’ın, Türkiye’de faaliyet vermekte olan kurumu RE/MAX Türkiye, sektör bazında gerçekleştirdiği seminerlerle bilinirlik ve tercih edilirlik düzeyini de üst seviyelere taşıyor. Bu seminerlerden, girişimciler ve sektöre ilgi duyanları hedefleyen bayilik seminerleri, İstanbul ve başkent Ankara’dan sonra bu kez Antalya’da yapılıyor.

‘RE/MAX Bayilik Fırsatı Semineri’ adıyla duyurulan seminer, 11 Ocak 2020 tarihinde saat: 18.00’da Antalya Akra Barut Otel’de, ücretsiz olarak yapılacak.

RE/MAX Türkiye bünyesinde ofis açmanın, stok ve personel maliyetleri olmadan girişimcilik özelliklerinin de işe yansıtılarak uzun vadeli kariyer ve iş imkanı sağlama gibi avantajlarının öne çıkmasının dışında, süreçle ilgili detaylı bilgilere yer verilecek olan seminerde katılımcılar, konu ile ilgili merak...