19 / 04 / 2024

Renovia İstanbul teslimleri ne zaman

Renovia İstanbul teslimleri ne zaman

Vartaş A.Ş. – Stern Immobilien AG tarafından hayata geçirilen Renovia İstanbul'da metrekare birim fiyatı 5 bin 500 lira olarak belirlendi. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Lens Yapı imzasını taşıyan proje Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de!

Ege Yapı Cer İstanbul teslimleri 2020'de gerçekleştirilecek. "Modern dokunuşlarla tarihin içinde yaşayın" sloganı ile tanıtılan projede satışlar önümüzdeki haftalarda başlayacak. 

Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Lens İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de Lens Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Lens İstanbul teslimleri ne zaman?

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri!

Misal İstanbul Konutları Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 13 blok olarak planlandı. Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri ne zaman?

Kavaklı Vira İstanbul teslimleri!

Toplam 1.155 adet konut ve 38 adet cadde mağazanın bulunduğu proje Kavaklı sahiline ve Megakent'e yakın yerde bulunuyor. Kavaklı Vira İstanbul teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri!

Toplam 1.380 metrekare arsa üzerinde yükselen Beyazhane İstanbul projesi Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kağıthane Beyazhane İstanbul teslimleri 2017 yılında yılında yapılması planlanıyor.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Peki Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri!

İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükselen proje 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Cathay Sone İstanbul teslimleri!

Cathay Sone İstanbul teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor. 1.037 konut, otel ve dükkanların olacağı Sone İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor...

LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’ na 5 dakika uzaklıkta yer alınan proje 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki LaVie İstanbul teslimleri ne zaman?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0' dan 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği projede 760 daire ve 190 rezidans daire yer alıyor. Peki Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri ne zaman?

Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman?

615 daire ve 120 dükkan meydana gelen Kayaşehir Adım İstanbul teslimleri ne zaman? Proje İntaya-İntes ve Eyg Yapı imzası taşıyor.

Renovia İstanbul teslimleri ne zaman Haberi

Renovia İstanbul teslimleri ne zaman


Toplam 1100 konuttan meydana gelen Renovia İstanbul projesi İstanbul Anadolu yakası Kadıköy'de inşa ediliyor. 


29 bin 600 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Renovia İstanbul Vartaş A.Ş. – Stern Immobilien AG imzası taşıyor. 


300 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip Renovia İstanbul Kadıköy'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Renovia İstanbul'da yer alan dairelerin alan büyüklükleri 48 metrekareden başlıyor.


3 etaptan oluşan Renovia İstanbul'da metrekare birim fiyatı ise 5 bin 500 lira.


Renovia İstanbul projesinde teslimlerin 2016 senesinin son çeyreğinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Renovia İstanbul adres:

Örnek Mahallesi, Fehmi Tokay Sokak, No: 18/A 34000 Ataşehir/İstanbul


Renovia İstanbul iletişim:

Telefon: 444 99 02

Web Sitesi: www.renoviaistanbul.com.tr

Belemir...