20 / 04 / 2024

resmi dairelerin elektrik borcu ne kadar

resmi dairelerin elektrik borcu ne kadar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, “Kamu kurum ve kuruluşlarının devlete elektrik borcu var mıdır? diye sordu. Enerji Bakanı Taner Yıldız, resmi daireler ve belediyelerin toplam 1.6 milyar TL elektrik borcu olduğunu açıkladı.

Temettü ödeyen BIST elektrik şirketleri!

İnfo Yatırım tarafından hazırlanan günlük bültende Borsa İstanbul’un bu sabah yatay başlangıç yapması beklendiği belirtildi. Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımda temettü ödeyen BIST elektrik şirketlerini açıkladı.

Son dakika! Doğal gaz ve elektrik borçları silindi! Az önce Resmi Gazete’de yayımlandı!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle evleri ağır ve orta hasar alan depremzedelerin elektrik ve doğal gaz borçları silindi. 6 Şubat tarihine kadar elektrik ve doğal gaz dava ve icra takipleri de kaldırıldı.

Doğalgaz ve petrolde devrim gibi bir dönem başlıyor! Resmi Gazete’de yayımlandı! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), kendi sahalarından elde ettiği petrol ve doğal gazdan elektrik üretebileceğini duyurdu. Alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elektrikte 2023 ek ücreti Resmi Gazete’de açıklandı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu 2023 yılında uygulanacak iletim ek ücretini açıkladı. Resmi Gazete’de yayımlanan karar göre Türkiye Elektrik İletim AŞ'nin iletim tarifesinin binde beşi olarak tespit edildi.

Vatandaşları dehşeti düşüren gelişme! Elektrik faturalarına zam yolda!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan karar doğrultusunda, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, elektrik piyasasındaki azami fiyat limitini yükseltti. Kararın elektrik faturalarına zam olarak yansıması bekleniyor.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elektriğe yeni zam kaçınılmaz. Resmi Gazete’de yayımlandı, faturalara mı yansıyacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı elektrik dağıtımı yapan özel şirketleri denetleme işinin özel şirketlere verme kararı aldı. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, özel şirketlerden bu konuya ilişkin hizmet satın alınacak. Bu hizmetin bedelinin ise faturalara yansıması kaçınılmaz.

Elektrik faturalarında yeni gelişme: Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugün itibariyle...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği Kabine Toplantısı'ndan sonra açıkladığı elektrik faturası düzenlemesi bugünkü 31737 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31691 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31595 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasın Dair Tebliğ bugünkü 31545 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elektrik Tesisleri Proje Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Elektrik Tesisleri Proje Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

resmi dairelerin elektrik borcu ne kadar Haberi

resmi dairelerin elektrik borcu ne kadar


CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, “Kamu kurum ve kuruluşlarının devlete elektrik borcu var mıdır? Büyükşehir belediyelerinin devlete elektrik borcu var mıdır?” diye sordu. Soru önergesini yazılı olarak yanıtlayan Enerji Bakanı Taner Yıldız, Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne devredilen alacaklarla ilgili olarak resmi daire abone grubundan 189 milyon 716 bin 414 TL ve belediyeler abone grubundan 1 milyar 394 milyon 463 bin 144 TL alacağı bulunduğunu...