16 / 04 / 2024

rigon evleri teslim tarihi

rigon evleri teslim tarihi

Rigon Evleri Toyak İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Çeşme Rigon Evleri'nde konut fiyatları 650 bin dolardan başlıyor...

Beylikdüzü Kale Kent Evleri teslim tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Kale Kent Evleri teslim tarihine göre ilk etap teslimlerinin bu yıl Eylül ayında yapılacak.

Bursa Oymak Mudanya Evleri teslim tarihi!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 80 adet daire yer alıyor. Bursa Oymak Mudanya Evleri teslim tarihi Ekim 2015 olarak yapılması planlandı.

Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos' ta hayata geçirilen proje yüzde 10 indirim sağlanıyor. Dragos Adam Kule Evleri teslim tarihi olarak 36 ay sonra yapılması planlanıyor.

5. Levent Evleri teslim tarihi!

Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre mesafede yer alan proje toplam 516 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. 5. Levent Evleri teslim tarihi kapsamında proje 2017 yılında yapılacak.

Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi!

Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede satışlar banka kredisinine uygun. Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi olarak ilk etap bu yıl Eylül ayında yapılacak.

Adam Kule Evleri teslim tarihi!

Toplam 350 adet home officeden meydana gelen projede daire büyüklükleri minimum 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Evleri teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Kartal Pega Evleri teslim tarihi!

Toplam 200 adet daireden meydana gelen projede dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal Pega Evleri teslim tarihi 2016 Nisan ayında yapılması planlandı.

Marina Ankara Evleri teslim tarihi!

Marina Ankara Evleri teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Yüzde 7 lansman indirimi uygulanan projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi!

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak Temmuz 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ataköy sahilde inşa edilen proje 127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı belirlendi. Toplam 1.381 adet daire meydana gelen projede dairelerin alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor.

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi!

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

rigon evleri teslim tarihi Haberi

rigon evleri teslim tarihi


Rigon Evleri projesinde toplam 13 konut yer alıyor. Projede yer alan villalar 420 metrekare ile 540 metrekare arasında değişen arsa alanına sahip. 




Rigon Evleri'nde yer alan konut tipleri 4+1 olarak tasarlandı. Rigon Evlerinde müstakil villaların alan büyüklükleri 210 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 4+1 konutlarda 3 banyo ve 1 soyunma odası mevcut. 


Çeşme Rigon Konutları'nda fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor 1 milyon 500 bin dolara kadar yükseliyor. Rigon Evleri Çeşme'de anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.