29 / 03 / 2024

Riva gayrimenkul özelleştirmesi

Riva gayrimenkul özelleştirmesi

İstanbul'un Beykoz ilçesi Çayağzı (Riva) Mahallesi'nde bulunan değerli taşınmazların özelleştirilmesi ihalesinde teklif veren çıkmadı.

Ankara İstanbul, İzmir'in de aralarında olduğu 8 ildeki 13 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Sümer Holding A.Ş., Afyonkarahisar, Amasya, Çorum, Ağrı, Ankara İstanbul, İzmir ve Samsun illerinde yer alan 13 adet gayrimenkul özelleştiriliyor. İşte o özelleştirme ile ilgili tüm detaylar...

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır 2022, Son gün ne zaman? İşte İstanbulkart kişiselleştirme ekranı!

İstanbulkart özelleştirmesi (kişiselleştirme) ile ilgili yeni detaylar açıklandı. İstanbul kartının kaybedilmesi durumunda bakiye korunacak Kişiselleştirme için son tarih verildi. Peki İstanbulkart kişiselleştirme nasıl ve nereden yapılır?

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yer alan üç gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Viridis Riva Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viridis Riva Gayrimenkul İnşaat  Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali Beyatlı, Rahmah Jameel , Zaıd Al Aıfarı tarafından kuruldu.

Ankara ve Antalya'daki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan iki taşınmazla turizmcilerin gözdesi Antalya Döşemealtı'ndaki bir gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

19 yılda 4 bin gayrimenkul özelleştirildi! 

Türkiye'de son 19 sene içerisinde özelleştirilen gayrimenkullerin sayısı ortaya çıktı. 

ÖİB 10 ildeki 32 gayrimenkulü özelleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından, 10 şehirde yer alan 32 gayrimenkulün "satış" yöntemi kullanılarak özelleştirileceği belirtildi.

15 ilde 41 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 15 ildeki 41 gayrimenkulü özelleştiriyor.

ÖİB Ataşehir'deki gayrimenkulü özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul Ataşehir'de  bulunan taşınmazın özelleştirme kapsam ve programına alınmasını kararlaştırdı.

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait gayrimenkul özelleştirilecek!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne ait gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirilecek.

ÖİB 7 ildeki 9 gayrimenkulü özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elazığ, Muğla, Kahramanmaraş, İzmir, Bursa, Balıkesir, Ankara'da yer alan gayrimenkulleri özelleştirecek.

ÖİB 3 ildeki 24 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 3 ilde yer alan 24 gayrimenkul satış yöntemi ile özelleştiriliyor...

ÖİB 10 ildeki 18 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 10 ilde yer alan 18 gayrimenkul satış yöntemi ile özelleştiriliyor...

Riva gayrimenkul özelleştirmesi Haberi

Riva gayrimenkul özelleştirmesi

İstanbul'un Beykoz ilçesi Çayağzı (Riva) Mahallesi'nde bulunan değerl taşınmazların (Legend Hotel) özelleştirilmesi ihalesinde teklif gelmedi.
 
Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Özelleştirme İdaresinde (ÖİB), kurumun Başkan Yardımcısı Ragıp Bingöl başkanlığında pazarlık usulüyle gerçekleştirilen ihaleye, Aras İnşaat Ticaret Turizm AŞ ve Peşli Demir Turizm ve Dış Ticaret AŞ katıldı.

İhalede ilk olarak kapalı zarflarda elemesiz teklifler alındı. Birinci elemesiz tur sonrasında gerçekleştirilen açık artırmada başlangıç tutarı 43 milyon 500 bin lira, artırım aralığı da 10 bin lira olarak belirlendi.

İhalede, komisyon tarafından belirlenen söz konusu tutarda teklif veren katılımcı çıkmadı. İhalenin sonucu, komisyonun nihai kararının onaya sunulmasının ardından...