25 / 04 / 2024

Ankara ve Antalya'daki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Ankara ve Antalya'daki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Özelleştirme kapsam ve programında yer alan başkent Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan iki taşınmazla turizmcilerin gözdesi Antalya Döşemealtı'ndaki bir gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.



Başkent  Ankara  ve tatilcilerin gözdesi Antalya'daki 3 gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri gerçekleştirildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, Maliye Hazinesi adına kayıtlı, başkent Ankara Gölbaşı ilçesi İncek Mahallesi'nde bulunan 1094,77 metrekare alana sahip gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde, en yüksek teklifi 1 milyon 80 bin TL ile Eti Hotel ve Turizm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi verdi.

Ankara ve Antalya daki 3 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Ankara Gölbaşı ilçesi İncek Mahallesi'nde bulunan 1424 metrekare alana sahip gayrimenkul için en yüksek teklif, 1 milyon 320 bin TL ile Eti Hotel ve Turizm İnşaat Emlak Yatırım Ticaret Limited Şirketi tarafından verildi.

Turizmcilerin gözdesi Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde yer alan 15 bin 878 metrekare alana sahip gayrimenkulün özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesinde de en yüksek teklifi, 39 milyon 600 bin TL ile Altınova Tuğra İnşaat Enerji Nakliye Mühendislik Madencilik Üretim Pazarlama Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından verildi.

 

ÖİB bazı illerdeki gayrimenkullerin satışını onayladı!


Geri Dön