16 / 04 / 2024

Rixos Hotel hedefi

Rixos Hotel hedefi

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

Rixos Hotel'den Katar'da yeni proje!

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirilmesi ve yönetilmesi için Qetaifan Projects şirketi ile sözleşme imladı. Sözleşmeye göre, Rixos Hotels, Katar'daki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yönetimi ve işletilmesini sağlayacak.

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Rixos, Mardan Palace'a talip!

Antalya Kundu'daki hacizlik olan Mardan Palace Hotel, Rixos Oteller Grubu’nun işletmesine geçiyor.

Mardan Palace Hotel'in yeni sahibi kim olacak?

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Rixos Grubu’nun Mardan Palace Hotel ile ilgilendiğini yazdı. İşte o yazı...

Grand Ankara'nın Rixos ile olan sözleşmesi sonlandırıldı!

Ankara’nın en gözde otellerinden olan Grand Ankara Hotel'in Rixos ile olan sözleşmesi on yıl olmasına rağmen sözleşme süresinin yedinci yılında sonlandırıldı ve Rixos tabelası indirildi.

Rixos Hotels'ten Düşük Proteinli Hotel Projesi!

10 ülkede 27 oteli ile hizmet veren Rixos Hotels, 1 Haziran 2016 Ulusal Fenilketonüri (PKU) Farkındalık Günü’nde, Rixos Sungate’te uygulamaya başlayacağı ‘Düşük Proteinli Beslenme Hotel Konsepti Projesi’ni tanıttı.

Rixos Hotel'e 8 ödül!

DÜNYADAKİ seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, ‘Türkiye’nin en iyi misafir ağırlama oteli’ seçildi. Rixos Premium Bodrum, ‘Avrupa’nın Önde Gelen Lifestyle Hotel’i seçildi.

Rixos Hotel 2020'ye kadar 30 otel daha açacak!

Başta Türkiye olmak üzere, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa’da 30 oteli ile hizmet veren lüks otel zinciri markası Rixos Hotels, zincirine 2020’ye kadar 30 yeni halka daha ekleyecek.

Rixos'un hedefi 1 milyon misafir!

Rixos Hotels Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Merdum Boutique Hotel Beylerbeyi'nde açıldı!

Son zamanlarda revaçta olan butik otellerden bir yenisi daha olan Merdum Boutique Hotel boğazda yerini aldı. Otyum İnşaat'ın da sahibi Selda Uluğ,zincir otel hedefi olduğunu söyledi.

Rixos Hotel hedefi Haberi

Rixos Hotel hedefi

Rixos Hotels olarak 2014 yılında dünyanın birçok ülkesinden 800 binden fazla misafir ağırladıklarını kaydeden Buğra Berberoğlu, 2015'te yüzde 25 artışla yaklaşık 1 milyon misafir sayısına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. 



Buğra Berberoğlu, Türkiye, Rusya, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT), Ortadoğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa'da tesisleri bulunan Rbcos Hotels'in, bu pazarlarda en hızlı büyüyen lüks otel zinciri olduğuna dikkat çekti. Berberoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Körfez ülkelerinde yatırımın yanı sıra, Karayipler ve Uzakdoğu'nun cennet köşelerinde de yatınm yapılacağını belirterek, şöyle devam etti: "BAE'de Abu Dhabi'de lüks bir otel inşa edeceğiz. Malpler'deki otel yatınmımızı önümüzdeki yıl faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Körfez ülkelerinden gelen misafirler İçin Rixos Hotels son derece çekici bir destinasyon ve lüks tatil alternatifi hatine geldi. Rbcos Hotels bayrağını farklı destinasyonlarda...