27 / 04 / 2024

Rıza Hüseyin Erkanlı kimdir

Rıza Hüseyin Erkanlı kimdir

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, iş hayatına üniversite son sınıfta, kurduğu inşaat şirketi ile giriş yaptı. Peki Rıza Hüseyin Erkanlı kimdir? İşte biyografisi...

Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Rıza Hüseyin Erkanlı'dan yeni şirket!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Rıza Hüseyin Erkanlı yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün Şişli'de yeni bir şirket kurdu.

Kentsel dönüşüm fırsatçılara bırakılmamalı!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği (KENTDER) Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, kentsel dönüşümü fırsat bilip, hayali emsal dağıtarak, daire sahiplerinin aklını karıştıranlar olduğunu belirterek, "Ortam bu tip fırsatçılara bırakılmamalı." dedi.

Hüseyin Erkanlı: Kentsel dönüşümün arkasında siyasi irade şart!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği (KENTDER) Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olmasını dilediğini ve kentsel dönüşüm sürecinin hızlandırılmasını umduklarını söyledi.

Rıza Hüseyin Erkanlı: İhtiyaca yönelik gayrimenkul geliştiriyoruz!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, "İhtiyaca yönelik gayrimenkul geliştirmeye odaklandık, insanlar amortisman süresi kısa yatırımlar istiyorlar. " dedi.

Kentsel dönüşümde süreci acilen hızlandıralım!

Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olan 6,5 milyon çürük yapı stokunun dönüşümü konusunda henüz yeterince yol alınamadı! Deprem korku yaratırken KENTDER’den kentsel dönüşümde sürecin hızlandırılması uyarısı geldi.

Rıza Hüseyin Erkanlı: Emsal kargaşası kentsel dönüşümü etkiliyor!

Kentsel dönüşümde istenen hedeflere ulaşmada özel sektörün yeterince aktif olamadığını belirten Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bu nedenle emsal karmaşasının çözülmesi gerektiğini söyledi...

Rıza Hüseyin Erkanlı: Kentsel dönüşümde suistimallere dikkat!

GÜVENLİ ve sağlıklı yapılar için kentsel dönüşümün önemine değinen Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, 2 yıldır kentsel dönüşüm sürecinde istenen hedeflere ulaşmada özel sektörün yeterince aktif olamadığını belirtti...

Rıza Hüseyin Erkanlı: Kentsel dönüşüm özel sektör olmadan başarılamaz!

2 yıldır kentsel dönüşüm sürecinde istenen hedeflere ulaşmada özel sektörün yeterince aktif olamadığını belirten Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bu nedenle emsal karmaşasının çözülmesi gerektiğini söyledi.

Kentder’in Genel Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı seçildi!

Türkiye’de kentsel dönüşüm ve şehirciliğin her yönüyle gelişmesini sağlamak amacıyla kurulan Kentder ilk genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yeni hedefler belirlendi, yönetim kurulu üyeleri seçildi...

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Hüseyin Dinçel: Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, kamu bankalarının faiz indirimi ile ilgili açıklamalar yaptı. Dinçel, "Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak" dedi.

Depremzede aile Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılmasını istiyor!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanında 2 çocuğu, 2 yeğeni ve annelerini yitiren Emine ve Hüseyin Bilgin Yücel çifti, alanın çocuk parkı olması için başvuru yaptı.

Rıza Bey Apartmanı'nın müteahhidinin yalanını Google ortaya çıkardı!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın müteahhidi Hasan Hüseyin Özkan verdiği ifadede, binanın altında daha önceden spor salonu olduğu ve bu dönemde kolonların kesildiğini iddia etmişti. Özkan'ın bu yalanı Google Earth'te yapılan incelemeler sonucunda ortaya çıktı.

Hüseyin Altaş: AVM’lerde kiralar düşürülecek!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından düzenlenen Markalı İhracat Zirvesi 2020'de konuşma yapan AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, "AYD olarak perakendecinin ciddi kayıpları olma ihtimali üzerine kiraların düşürülmesi ve benzeri önlem almak için kendi aramızda çalıştay yapacağız" dedi...

Hüseyin Oflaz, Kiler GYO'dan ayrıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın genel müdürlük görevini yürüten Hüseyin Oflaz görevinden istifa etti...

Univa Öğrenci Evleri'ne yoğun talep!

Univa Öğrenci Evleri kurucusu Rıza Hüseyin Erkanlı, projeye olan talebi anlattı. Erkanlı; projenin çıkış nedenini ve yatırımcılarından bahsetti.

Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Hüseyin Erkanlı tarafından kuruldu. 

Altındağ Hüseyin Gazi Kültür Merkezi açılışa hazır!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nin inşaatını tamamladı.

Hüseyin Kuran kimdir?

Kuran Şirketler Topluluğunun 1991'den bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Kuran kimdir? Hüseyin Kuran, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bülbül tarafından kuruldu. 

Rıza Hüseyin Erkanlı yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün Şişli'de yeni bir şirket kurdu.

Rıza Hüseyin Erkanlı kimdir Haberi

Rıza Hüseyin Erkanlı kimdir

Rıza Hüseyin Erkanlı kimdir?

Rıza Hüseyin Erkanlı, Hacettepe Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.

İş hayatına üniversite son sınıfta, inşaat şirketi ile başlayan Erkanlı, Ankara başta olmak üzere Cezayir'de bir çok inşaat projesini hayata geçirdi.

2001 yılında kurduğu çevre ve atık firmaları ve bu sektördeki yatırımları ile kısa zamanda sektörün önde gelen kuruluşlarını oluşturarak gruba dahil etti.

Grubun entegre ve güçlü  bir şekilde büyümesini hedefleyerek  ve ülkemizin madencilik sektöründeki geleceğine  inanarak madencilik yatırımları da gerçekleştiren  Erkanlı; 2011 yılında aldığı kararla, inşaat sektöründen gelen tecrübesi ve grubun yatırım kapasitesini birleştirerek grup bünyesindeki inşaat firmalarını gayrimenkul geliştirme  ve yatırım kuruluşlarına dönüştürdü.

Önemli Üyeliklerden Bazıları:

KENTDER – Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği Kurucu Başkanı

ATC – American Turkish Council

TAYÇED – Tüm Atık ve Çevre Yönerimi Derneği Denetleme Kurulu Üyesi

DEIK...