16 / 04 / 2024

Rize Belediyesi fetö

Rize Belediyesi fetö

Rize'de FETÖ'ye finans sağlayan şirket ve iş adamlarına yönelik hazırlanan iddianamede, belediye ihalelerinin örgüte yakın şirkete verildiği ortaya çıktı

Rize’de kentsel dönüşüm 30 Ocak'ta başlayacak!

Rize Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile kentsel dönüşüm için gerekli girişimleri başlattıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Rahmi Metin, “Yıkım işlemlerine 30 Ocak’ta başlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Rize Belediyesi'ne meydan inşaatı için 427 bin TL ödeme!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Rize Belediyesi'ne 15 Temmuz meydan inşaatı için 'temsil ağırlama' hesabından 427 bin TL ödeme yaptığı belirlendi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, "İmamoğlu bilbordlara reklam verdi diye soruşturma açanlar, bunu niye görmüyor?" dedi.

Ankara Büyükşehir'in imar incelemesinde FETÖ bağlantılı 10 isme ulaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan imar incelemesinde rantın 10 milyar TL'yi geçtiği, 'FETÖ' bağlantılı 10 isme ulaşıldığı bildirildi.

Rize Güneysu Millet Bahçesi için kamulaştırma kararı!

Rize'de yer alan bazı taşınmazlar için Güneysu Belediyesi Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Rize'de otopark sorunu çözülüyor!

Rize'de otopark sorunu çözmek amacıyla Rize Belediyesi, sahil dolgu alanında 700 araçlık açık otoparkı hizmete açmaya hazırlanıyor...

Rize’deki 7 katlı bina kaçak çıktı!

Rize’deki sel ve heyelan nedeniyle tedbir için boşaltılan 7 katlı binanın kaçak olduğu anlaşıldı. Muradiye Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, bina için ruhsat verilmedi.

Rize'de teleferik ve turistik tesislerin yapım işi ihale ediliyor!

Rize Belediyesi, teleferik tesisi ve ticari ve turistik (otel alanlı) tesislerin yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor...

TOKİ Rize Timya Vadisi'nde kura tarihi belli oldu!

Rize Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığında 753 konut olarak gerçekleştirilen Yeniköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için kura tarihi belli oldu. 

Rize'deki yat limanı projesine ilişkin 7 soru TBMM'de!

Rize Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yat limanı projesi meclis gündeminde konu oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, limana ilişkin 7 sorusuna yanıt aradı..

Rize Belediyesi Bilim Merkezi açıldı!

Rize Belediyesi Bilim Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap da katıldı.

Rize'de 250 evin kamulaştırılması yeniden düzenlenecek!

Rize'nin Müftü Mahallesinde AVM inşaatı nedeniyle 250 evin kamulaştırılması istemi yeniden düzenlenecek. Karar, Rize Belediyesi Meclis toplantısında yeniden görüşüldü.

Rize Belediyesi ihaleleri FETÖ bağlantılı şirkete mi verdi?

Rize'de FETÖ'ye finans sağlayan şirket ve iş adamlarına yönelik hazırlanan iddianamede, belediye ihalelerinin örgüte yakın şirkete verildiği ortaya çıktı

Rize Belediyesi fetö Haberi

Rize Belediyesi fetö


Rize Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finans sağlayan iş adamları ve şirketlere ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, eski Belediye Başkanı Mustafa K'nın belediye ihalelerini davet usulü örgüte yakın şirkete verdiği ifadeleri yer aldı.


Örgüt yöneticisi olduğu iddia edilen Yunuz K, belediye başkanı olduğu dönemde örgüte finansal destek sağladığı öne sürülen Büyükköy Belde Belediye Başkanı Mustafa K, terör örgütüne finansal destek sağladığı ve eleman kazandırdığı belirlenerek Milli Eğitim Bakanlığına devredilen Özel Şahika İlköğretim Okulu'nun yönetim kurulu başkanı Z.R.Ç'nin de aralarında bulunduğu 14 şüpheli hakkında hazırlanan 74 sayfalık iddianame, 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilmişti.


İddianamede, iş adamı Yunuz K'nın FETÖ/PDY örgütü yöneticisi olduğu, dönemin Büyükköy Belde Belediye Başkanı Mustafa K'nın görevde bulunduğu dönemde de örgüt ile ilişkisini sürdürdüğü...