24 / 04 / 2024

Rize viyadük yapımı

Rize viyadük yapımı

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kuzu Bektaş ve Emin Genç tarafından kuruldu.

Rize'de sahil şeridine viyadük yapımı mecliste!

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erkur Mimarlık Yapı Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Erkur Mimarlık Yapı Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Kurbaş tarafından kuruldu. 

Kocaeli Çenesuyu - Kirazlıyalı arasına viyadük yapılacak!

Kocaeli Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.

Rize Çaykur Fabrikası inşaatında beton dökümü yapıldı!

Rize İyidere'de yapımı süren ÇAYKUR'a ait çay paketleme fabrikası inşaatı sırasında pompası üst katlara ulaşamayan 27 tonluk beton mikseri kamyonu, vinç yardımıyla 40 metre yükseğe çıkartılarak inşaatta beton dökümü yapıldı.

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi'nde alt yapı yapım işi ihale edilecek!

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi altyapı yapım işi ihalesi 28 Haziran saat:10:0'da gerçekleşecek.

Rize'de köysel dönüşüm projesi başlıyor!

Rize'de köylerde rastgele ve kontrolsüz bir şekilde yapılmaya başlanılan binaların önüne geçmek için "Köysel Dönüşüm Projesi" başlatılıyor.

Rize'de köysel dönüşüm başlıyor!

Rize’de köylerde rastgele ve kontrolsüz bir şekilde yapılmaya başlanılan binaların önüne geçmek için ’’Köysel Dönüşüm Projesi’’ başlatılıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

Rize'deki tarihi Orta Cami yıkılacak mı?

Rize Belediyesi, caminin bulunduğu bölgede bulvar yapımı amacıyla Orta Cami'nin taşınması için yeniden çalışma başlattı. Yeniköy Mahallesi'nde sürdürülen kentsel dönüşümle eski Orta Cami'nin yıkılıp yenisinin inşa edilmesi kararlaştırıldı.

Sakarya'da yapımı devam eden Çardak Köprüsü'nde inceleme yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Belediyesi Başkanı Cevat Keser ile yapımı tüm hızıyla devam eden Çardak Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden 37 milyonluk yol yapım ihalesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, D-100 karayolunda eski Kandıra kavşağından başlayıp MOBESKO çarsına kadar olan yaklaşık 3 bin 700 metre yol ve sanat yapıları yapımı için ihale gerçekleştirildi...

Rize'de yapımına devam edilen 5 yıldızlı otel ile ilgili soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmul Tanal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeme getirmesiyle Rize'de yapımına başlanan beş yıldızlı otel inşaatıyla ilgili iddiaları Meclise taşıdı...

Rize viyadük yapımı Haberi

Rize viyadük yapımı

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bekaroğlu, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun soruları:
1- Rize Yatırım AŞ tarafından yapılmakta olan AVM ve 542 konut projesi için halkın serbestçe kullanımında olan sahil şeridine viyadük yapılmasını doğru buluyor musunuz?

2- AVM ve konut projesinin yapımını üstlenen Rize Yatırım AŞ'nin ortakları kimlerdir, nasıl oluyor da yasalara rağmen imtiyazlar elde edebiliyorlar ve tüm halkın olan sahil şeridini çıkarları doğrultusunda kullanabiliyorlar?

3- AVM'nin yanlış yerde yapılmasının, mezvuata aykırı şekilde ruhsatlandıran, ortaya çıkan ulaşım sorunlarını çözmek için de yine yasaları çiğneyen sorumlular hakkında inceleme ve soruşturma yapmayı düşünüyor musunuz?

4-...