29 / 03 / 2024

rize yeniköy kentsel dönüşüm

rize yeniköy kentsel dönüşüm

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Rize’nin önemli yatırımlarından olan “Timya Vadisi” olarak adlandırılan Kentsel Dönüşüm Projesinde 759 adet konut inşasının 2017 Yıl sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

Bursa Yeniköy'de yıkım çalışmaları başladı!

Daha önce somut adım atılamayan Bursa Yeniköy meydan çalışması için Orhangazi Belediyesi harekete geçti. 

Yeniköy’de arsa satışı tartışması!

Bursa Orhangazi’nin gündemini tam 1 yıldır meşgul eden Yeniköy’deki satılması planlanan arsalar ile ilgili süreç devam ediyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Hasan Bozbey, bugünkü yazısında ''Yeniköy'deki arazilerin satışı'' ile ilgili süreci anlattı.

Gaziantep Yeniköy Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeniköy Cami’nin açılış törenini gerçekleştirdi.

Sarıyer Yeniköy'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yeniköy Mahallesi'nde yer alan bahçeli kargir ev vasıflı gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Yeniköy Konakları İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Yeniköy Konakları İstanbul projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Murat Boz'un Yeniköy'deki lüks dairesi yenilendi!

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz'un evi sizler için görüntülendi. Boz, Yeniköy'deki lüks dairesinin dekorasyonunu A'dan Z'ye yeniledi.

Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap bugün satışa çıktı. Projede 3 bin 410 TL taksitle daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

Yeniköy Konakları İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yeniköy Konakları İstanbul projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli Yeniköy'deki spor tesisi 120 aylığına kiralanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yeniköy Mahallesi'nde yer alan Spor Tesisi Alanı 120 ay süre ile kiralanıyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak...

İBB'nin Yeniköy’deki arazisi Katarlılara satıldı!

Bayrampaşa’daki Carrefoursa’ya ait arsasının ardından Yeniköy’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait arazi de Katarlılara satıldı. 

Yeniköy Konakları güncel ödeme planı 2018!

Geniş peyzaj alanına ek olarak doğa ile iç içe yer alan konumuyla da öne çıkan Alibeyköy Yeniköy Konakları'nda 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Eyüp Yeniköy Konakları ev fiyatları 2018!

İstanbul’un tarihi dokusuna uygun az katlı ve geniş balkonlu daireleriyle satışa sunulan Yeniköy Konakları'nda yüzde 25 peşinat vererek 84 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor..

Emlak Konut Yeniköy Konakları ödeme kampanyası 2018!

Daire fiyatları 585 bin TL'den başlayan Yeniköy Konakları Eyüp projesinde yüzde 25 peşinat vererek 84 ay vade farksız ödeme yapmak mümkün..

rize yeniköy kentsel dönüşüm Haberi

rize yeniköy kentsel dönüşüm


Rize Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde 79 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen Yeniköy mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinin sosyal donatı alanı ve yeşiliyle çevre düzenlemesiyle örnek olduğuna dikkati çeken Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yapımı devam eden proje alanında 14 blok 759 adet konut ve 1 adet AVM’nin inşasının tamamlanarak 2017 ortasında Daire Kura çekimlerinin yapılacağı ve 2017 yıl sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti.


MAHALLE HAVASI YANSITACAK…


Proje kapsamında, konut bölgesinde AVM ve ticari faaliyetlerinde olacağını ifade eden Başkan Kasap, proje ile esnafla konut sahipleri iç içe bulunup geleneksel mahalle kültürünün de yansıtılacağını söyledi. Belediye Başkanı Kasap, Türkiye'deki önemli kentsel dönüşüm projelerinden bir tanesi de Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'dir. Projenin tamamlandığında Rize’ye ayrı bir güzellik katacağını...