27 / 04 / 2024

robbie williams ve eşi ayda field malikanelerini sattı

robbie williams ve eşi ayda field malikanelerini sattı

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field milyonlarca dolarlık malikanelerini satarak yerine 49,5 milyon dolara konut satın aldı. İşte ayrıntılar...

Robbie Williams ve Ayda Field çifti 49,5 milyon dolara malikane satın aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field milyonlarca dolarlık malikanelerini satarak yerine 49,5 milyon dolara konut satın aldı. İşte ayrıntılar...

Robbie Williams Wiltshire'daki evini satıyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams Wiltshire'daki evini, 1,35 milyon sterlin zararına satışa çıkardı. 

Margot Robbie, Los Angeles’taki evini sattı!

Hollywood'un son zamanlarda parlayan yıldızı Margot Robbie, içinde özel evcil hayvan odası ve şarap mahzeni de olan Los Angeles'ta bulunan konutunu 3.4 milyon dolar bedelle (yaklaşık 29.5 milyon Türk Lirası'na) sattı.

Margot Robbie ve Tom Ackerley, California'da malikane aldı!

ABD'li ünlü oyuncu Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley, California Los Angeles Venice'de 6.5 milyon dolar bedelle (56 milyon Türk Lirası) bir malikane aldı. 

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

Robbie Williams Cenevre'den villa satın aldı!

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

Robbie Williams geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, karantinada geçirmek için geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı. 

Aaron Rodgers ve Danica Patrick Malibu'da 28 milyon dolara ev aldı!

Spor dünyasının ünlü çifti Aaron Rodgers ve Danica Patrick ünlü şarkıcı Robbie Williams'ın Malibu'daki evini 28 milyon dolara satın aldı. Modern İtalyan sarayı tarzına sahip evin 4 yatak odası, 4 banyosu bulunuyor.

Ege Perla'daki konut ve ofisleri Platin Emlak Danışmanlık satacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ege Perla'da yer alan şirket mülkiyetindeki konut ve ofislerin satışı için Platin Emlak Danışmanlık A.Ş. (Keller Williams)'den hizmet alacak.

Ayda ve Robbie Williams Beverly Hills’teki evlerinin kapılarını açtı!

Ayda ve Robbie Williams çifti Beverly Hills’teki evlerinin kapısını Elle dergisine açtı. 25 bin metrekarelik evin 10 yatak odası bulunuyor....

Serena Williams’ın Beverly Hills'teki 6.6 milyon dolarlık evi!

Tenis tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı kadın sporcusu arasında yer alan ve yaşadığı hamilelik sonucunda bir süre kortlardan uzak kalmak zorunda kalan Serena Williams’ın evi görenleri hayran bırakıyor. 

Robbie Williams'tan eşine Valide Sultan Dairesi hediyesi!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams, Türk asıllı oyuncu Ayda Field'e tarihi bir doğum hediyesi verdi. Williams, Topkapı Sarayı’ndaki ‘Valide Sultan Dairesi’nin benzerini, Kaliforniya’daki malikanesine inşa ettirdi.

Robbie Williams ve Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara ev aldı!

Magazin basınının manşetlerinden düşmeyen Robbie Williams ve Türk asıllı eşi Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara yeni ev aldı. Çift, iki çocuklarıyla birlikte okyanus kıyısında bulunan evde oturacak.

robbie williams ve eşi ayda field malikanelerini sattı Haberi

robbie williams ve eşi ayda field malikanelerini sattı

Robbie Williams ve Ayda Field, Los Angeles'taki milyon dolarlık malikanesini Kanadalı müzisyen Drake'ye sattı. Fazla uzağa taşınamayan ünlü çift Robbie Williams ve Ayda Field çifti aynı bölgede yer alan ve daha büyük bir malikane için 49,5 milyon doları gözden çıkardı. 

Robbie Williams ve Ayda Field çiftinin yeni  satın aldıkları malikanesinde; kiler,kapalı garaj,gölet,tenis korku ve şarap mahzeni yer alıyor.

Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık mülk portföyü bulunuyor!

Rihanna'dan 10 milyon dolarlık konut yatırımı! 

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk...