27 / 04 / 2024

roman abramoviç Chelsey Village projesi

roman abramoviç Chelsey Village projesi

Milyarder Rus işadamı Abramoviç, Kıbrıs'ta 2 yıl içinde 30 milyon dolarlık villayı sessiz sedasız dikti. Zenginler villa için kuyruğa girdi.

Rus oligark Abramoviç, Feyyaz Tokar Yalısı’nı kiraladı!

Ünlü Rus oligark Roman Abramoviç'in, 2012'de Ahmet Okumuş tarafından 25 milyon dolar bedelle satın alınan yalıyı yaklaşık 50 bin dolara kiraladığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar... 

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Roman Yapı İnşaat Ve Temizlik İşleri Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Çakır tarafından kuruldu.

Hepsiburada, Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel kampanya düzenledi! İşte 25 Eylül 2022 çizgi roman fiyatları

Hepsi burada 25 Eylül Dünya Çizgi Roman Günü’ne özel indirim kampanyası düzenledi. Üç gün sürecek kampanya sürecinde hepsiburada.com’dan alacağınız tüm çizgi romanlar sepette yüzde 15 indirimle satılıyor.

Rus iş insanı Roman Abramovich AB'ye yaptırım davası açtı

Rusya Ukrayna savaşı yüzünden AB'nin yaptırım listesine alınan Rus iş insanı Roman Abramovich, hakkındaki yaptırımların kaldırılması için dava açtı. Abramovich, 19 yıldır sahibi olduğu Chelsea'yi yaptırımlar yüzünden satma kararı almıştı.

Roman Abramoviç, İstanbul'da arazi yatırımı için düğmeye bastı! 5 arazi bakıyor! 

Dünyanın en çok konuştuğu Rus milyarderlerden biri olan Roman Abramoviç'in İstanbul'daki gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdığı konuşuluyor. İşte ayrıntılar...

Roman Abramoviç'ten İstanbul'a sır ziyaret! AB'den gelen yaptırım öncesi dikkat çeken gelişme

Rus milyarder iş adamı Roman Abromoviç, Ukrayna savaşı yüzünden zor günler geçiriyor! Putin'e yakınlığıyla bilinen Rus oligarkın özel jeti AB'nin yaptırımları öncesi İstanbul'daydı.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Romanları Avrupa Konseyi Delegesi ve Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Daylam, Mersin'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için yatay mimarinin tercih edilmesi için çağrıda bulundu.

Yalova Roman Mahallesi'nde yıkım başlıyor!

Yalova'da Roman Mahallesi olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. 

Roman Abramovich İsrail’den 10 bin metrekarelik ev aldı!

İngiltere Premier Lig kulüpleri arasında yer alan Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich, gayrimenkullerinin sayısını artırdı. Abramovich, İsrail’de satın aldığı villaya tam 64 milyon dolar ödedi...

Roman Abramoviç, İsrail'in en pahalı villasını satın aldı!

Rus iş adamı Roman Abramoviç'in İsrail'deki en pahalı villayı 64.5 milyon dolar bedelle satın aldı...

Roman Bustan Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Roman Bustan Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Şahab tarafından kuruldu.

Roman Abramoviç Londra'da 192.6 milyon liraya rezidans aldı!

Rus milyarder Roman Abramoviç Londra'da bir rezidans dairesine 192.6 milyon lira ödedi. 10 araçlık park yerini ise ayrıca satın aldı.

roman abramoviç Chelsey Village projesi Haberi

roman abramoviç Chelsey Village projesi

13 milyar dolarlık servetiyle dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Rus işadamı Roman Abramoviç, yatırım ağına KKTC’yi de ekledi. Ünlü işadamı, KKTC'nin turizm cenneti olarak bilinen Girne bölgesine bağlı Arapköy bölgesinde iki yıl önce başlattığı yaklaşık 30 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımını tamamladı. 


Tatil köyünün adı Chealsey

225 daireden oluşan lüks tatil köyünün adını ise başkanı olduğu Chelsea takımını çağrıştıran Chelsey Village… Lüks villalara Rusların ilgisinin oldukça yoğun olduğu belirtildi. Villaların ise 45 bin sterlinden (yaklaşık 200 bin TL) 300 bin sterline kadar (yaklaşık 1 milyon 225 bin TL) satışa sunulduğu...